|

Grevă la Fabrica de Arme Cugir. Oamenii au oprit, joi, lucrul, pentru că au primit salarii diminuate

Angajații Fabricii de Arme Cugir au fost în grevă, joi, aproape tot programul de lucru. Încă de la pauza de masă, mai exact, ora 11.00, nu s-a mai lucrat deloc. Oamenii sunt revoltați de faptul că salariile lor au scăzut considerabil.

În incinta societăţii au fost, pe timpul grevei, doar liderul de sindicat, Ioan Neagu, șeful de secție Ilie Vîrvorea, directorul economic, Corina Rădulescu și cel comercial, Graţian Suciu care nu au prea avut răspunsuri pentru angajații revoltați. Ceilalți directori erau la București. Surse din cadrul fabricii spun că li s-a promis că vineri vor afla mai multe, inclusiv schimbările care vor avea loc la nivel de conducere.

Oamenii spun că reducerile de salarii reprezintă subvenția din partea statului acordată pentru angajaţi, care acum nu mai este primită şi a condus la diminuarea veniturilor.

Liderul de sindicat vine însă cu o altă explicație despre cuantumul noilor salarii. Aceste spune că banii sunt mai puțini din cauză că luna februarie a avut mai puţine zile comparativ cu celelalte, iar salariul este pe măsură.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148591Publicat de pe 14 Mar 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Grevă la Fabrica de Arme Cugir. Oamenii au oprit, joi, lucrul, pentru că au primit salarii diminuate”

  1. […] Citeşte mai multe despre nemulţumirile angajaţilor de la Fabrica de Arme, în contextul în care la această societate ar urma să fie numită o nouă conducere, pe Cugir24.ro. […]

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...