|

Graţian Vaşarhelean, condamnat în dosarul „talibanilor” din Cugir, a fost prins de poliţişti. Are de executat 4 ani de închisoare

arestat_catuseDat în urmărire naţională şi internaţională din 2011, Graţian Ioan Vaşarhelean, condamnat la închisoare în dosarul „talibanilor” din Cugir a fost prins de poliţiştii din Alba Iulia, marţi, 28 octombrie. A fost transportat la Penitenciarul Aiud, unde va sta după gratii patru ani şi şase luni, pentru tentativă de omor calificat şi deosebit de grav, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 28 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au pus în executare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis în data de 30 iulie 2014 de Tribunalul Alba, privindu-l pe V.G.I., de 27 de ani, din Cugir, care este condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 4 ani şi 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat şi deosebit de grav, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vaşarhelean a făcut parte din gruparea „Talibanii” din Cugir şi era dat în urmărire naţională şi internaţională din august 2011.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud pentru executarea pedepsei.

Este vorba despre dosarul conflictului de la discoteca “Wake Up” din Cugir, ce avut loc în 25 aprilie 2011. Doi oameni de ordine, din Orăştie, au fost bătuţi pentru că nu i-au lăsat pe unii dintre membrii grupării să intre în local.

Tribunalul Alba a condamnat un număr de 26 de inculpaţi la un total de 246 de ani de închisoare. În propunerea de arestare preventivă, procurorii au susţinut că inculpaţii au încălcat obligaţiile asumate prin eliberarea din arest în urmă cu câteva luni. Concret, aceştia s-au întâlnit între ei, unii au fost implicaţi în scandaluri, au luat legătura cu martori în dosar şi au vizitat cluburi şi baruri din Cugir.

Citeşte AICI mai multe date despre acest dosar.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=153645Publicat de pe 29 Oct 2014. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...