|

Gala Clubului orăşenesc Cugir: Peste 200 de sportivi de la CSO au fost premiaţi de administraţia locală

Gala Clubului orăşenesc Cugir s-a desfăşurat marţi, la Casa de Cultură, unde mai bine de 200 de sportivi ai CSO Cugir au fost premiaţi de către administraţia locală pentru activitatea şi rezultatele obţinute în cursul acestui an. Evenimentul a fost deschis în prezenţa primarului, Adrian Teban şi ai reprezentanţilor Comitetului Director al CSO: Mihai Conţan, Dan Popa, Ciprian Pahone şi Bogdan Petric.

Festivităţile au fost deschise de directorul CSO Cugir, Adrian Mihai, care a prezentat rezultatele obţinute de club, pe fiecare ramură sportivă. Primul sportiv al CSO Cugir premiat de către organizatorii evenimentului a fost tenismanul Bogdan Borza, cel care a câştigat anul acesta patru titluri de campion naţional. Pentru aceste reuşite de excepţie, administraţia locală l-a recompensat cu suma de 2.600 lei. Un loc fruntaş au adus clubului cugirean şi juniorii echipei de fotbal A1 şi ai echipei de copii născuţi în 2004, care au încheiat etapa competiţională pe primul loc la nivel judeţean. Munca şi perseverenţa juniorilor a fost premiată cu treninguri şi mingi profesionale, de care copiii au fost mai mult decât încântaţi. De la eveniment nu a lipsit echipa mare de fotbal, care s-a impus anul acesta în fruntea campionatului şi care va lupta la anul pentru promovarea în Liga a III-a.

Primarul Cugirului s-a declarat mulţumit de activitatea clubului. „Cu sinceritate vă spun că sunt mulţumit de activitatea CSO, care demonstrează că investiţiţiile făcute până acum au fost mai mult decât benefice, revigorând viaţa sportivă a Cugirului”, le-a spus Adrian Teban tinerilor şi copiilor prezenţi, pe care i-a felicitat pentru activitate şi spiritul sportiv de care au dat dovadă.

Ceilalţi copii care activează în cadrul Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir au primit fiecare un cadou în care au putut găsi dulciuri şi alte bunătăţi.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=146883Publicat de pe 5 Dec 2012. Publicat in EVENIMENT, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...