|

FOTO| Zilele Tineretului la Cugir. Câştigătorii competiţiilor sportive de atletism, şah şi box

DSC03974Activitățile dedicate Zilelor Tineretului la Cugir au început vineri cu competițiile sportive de șah, box și Crosul Tineretului. În urma concursurilor, câştigătorii au primit diplome de la organizatori.

Cea mai așteptată competiție a fost cea dedicată micilor atleți, aceștia întrecându-se în Crosul Tineretului, pe traseul Bd. Al. Sahia, str. Tineretului, Stadionul CSO. Competiţia a adunat la start 30 de copii care au fost împărţiţi pe două categorii de vârstă: clasele I-IV, cu 12 participanţi şi clasele V-VIII, cu 18 copii.

Câştigătorii au fost premiaţi pe Stadionul CSO Cugir de către antrenorul lotului de atletism Gheorghe Hăprian și de către preşedintele clubului CSO Cugir Mihai Adrian.

Au fost premiaţi ocupanţii primelor trei locuri în cursa de cros, cu diplome simbolice, ceilalţi concurenţi primind doar diplome de participare.

Clasmentul la finalul cursei de cros:

Locul I, clasele I-II: Elena Mătâcă și Ciprian Măgureanu

Locul I, clasele III-IV: Daria Codreanu și Miklos Gyapias

Locul I, clasele V-VI: Paul Paraschiv și Andreea Dudaș

Locul I, clasele VII-VIII: Nicoleta Aldea și Adrian Drogoțel.

Competiția de șah s-a desfășurat în incinta Clubului Copiilor și Eleviilor Cugir. Au participat 25 de copiii, care s-au duelat în cadrul a nouă partide a câte 20 de minute fiecare. Premierea a fost efectuată de către antrenorul lotului de șah, Vasile Lupu.

Clasamentul final a fost următorul:

Fete:

Locul 1: Mădălina Lupu

Locul 2: Rebeca Comșa

Locul 3: Ana-Maria Gruian

Băieți:

Locul 1: Ilie Arion

Locul 2: Adrian Zinca

Locul 3: Vasile Todescu

Premii speciale: pentru cel mai perseverent șahist – Renato Iordăchescu

Cele mai multe puncte adunate la finala pe țară: Taciuc Ianis

Speranța șahului cugirean: Gruian.

Competiția de box a avut loc în incinta Sălii de Sport a Colegiului Național „David Prodan” Cugir. Au fost înscriși nouă pugiliști aparținând clubului CSO Cugir conduși de către antrenorul Gheorghe Constantin.

Aceștia sunt: Mihai Hristea, Alexandru Cebotari, Cristian Duțescu, Claudiu Viziteu, Alexandru Fățan, Alexandru Țurlea, Sergiu Fiscutean, Octavian Pavel și Victor Viziteu.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152556Publicat de pe 2 Mai 2014. Publicat in EVENIMENT, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...