|

FOTO-VIDEO: Prezența la vot a fost de peste 43 la sută în Cugir

Vremea nefavorabilă nu i-a împiedicat pe cugireni să meargă la vot pentru a alege viitorii parlamentari. Încă de la orele dimineții, oamenii au pășit în sediile de vot cu speranța unei schimbări, ca la fiecare alegere. La ora 14.00, în  Cugir s-a înregistrat o prezență la vot de 23,02%.

Primarul Adrian Teban împreună cu Dan Coriolan Simedru, candidatul USL pe Colegiul 3 din Camera Deputaților au mers și ei la secția de votare de la Școala Gimnazială nr. 3, pentru a-și exercita dreptul de a alege reprezentanții pentru Parlamentul României. Aceștia au ajuns la vot încă de la ora 10.20 și au declarat că au votat cu optimism și cu gândul la o schimbare a României în bine, în special a orașului Cugir, care are mare nevoie de o reprezentare bună în Parlament.

„Am votat cu încredere și cu un gând de mai bine în România. Am votat acasă pentru că, întotdeauna, chiar dacă am domiciliul la Alba Iulia, deocamdată, pentru mine Cugirul este  acasă… Astăzi nu o să stau acasă să mă uit la televizor, ci o să fiu toată ziua pe teren ca să vizitez secțiile de votare, o să văd dacă se desfășoară toate în regulă, sper să fie bine. Semnele sunt bune, văd că lumea vine la vot și acest lucru este foarte bun. Îi invităm pe toti să vină la vot. Nu discutăm ce și cum să voteze, dar este foarte important să vină la vot”, a declarat Dan Coriolan Simedru, candidatul USL pentru Colegiul 3 din Camera Deputaților pentru Cugir24.

„Am votat cu speranța de mai bine și am votat cu gândul la dezvoltarea orașului Cugir și la o viață mai bună a locuitorilor din Cugir”, a declarat, la rândul său, primarul Adrian Teban.

La Cugir au fost amenajate 22 de secții de votare, dintre care trei pentru zona de munte: Mugești, Călene și Bucuru. Cei mai mulți dintre cetățenii cu drept de vot s-au înghesuit să voteze între orele 12.00 și 13.00, după ce slujbele de la bisericile locale s-au încheiat. Cugirenii își pot vota favoriții până la ora 21.00, oră la care secțiile se vor închide pentru a se începe numărătoarea.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147020Publicat de pe 9 Dec 2012. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “FOTO-VIDEO: Prezența la vot a fost de peste 43 la sută în Cugir”

  1. Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such magnificent info being shared freely out there.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...