|

FOTO: „Un mărţişor pentru mama”. Spectacol pe scena Casei de Cultură din Cugir

IMG_6441Casa de Cultură din Cugir a găzduit, joi seara, spectacolul „Un mărțișor pentru mama”, ajuns la a patra ediție. Cei prezenţi au putu urmări momente artistic, cântece, dansuri și scene de teatru.

Spectacolul a debutat cu o scenetă pusă în scenă de către actorii Cercului de Teatru de Amatori al Casei de Cultură conduși de către actrița Maria Dodoc.

Atmosfera a fost susținută de către tinerii cercurilor artistice din cadrul instituției de cultură. Au urcat pe scenă membrii Cercului de canto, pian și chitară conduși de către profesoara Corina Băcăințan care au interpretat un „Mărțișor muzical” – piese dedicate mamei.

Aceeași tematică au avut și următorul grup artistic, cel al „Mlădițelor cugirene”, elevi pregătiți și coordonați de către profesoara Ionela Popa Dărab. Locul chitarelor și al orgilor electronice a fost luat de către paharele de plastic.

IMG_6488Elevii din cadrul Clubului de Dans Sportiv „Pro Dance 2007” Cugir –pregătiți de către antrenorul Sergiu Robert Pordan au oferit dansuri standard și latino-americane.

Seara a fost încheiată cu un recital susținut de către solistul local Vasile Palfi. Artistul a interpretat patru piese: „Sonet” – Nicu Alifantis, „Muntele dragostei” – Victor Socaciu, „Cocoșul iubirii” – Victor Socaciu.

Solistul a interpretat piesa din repertoriul lui Mike Godoroja – „Vă rog să aveți o viață frumoasă”, acompaniat pe scenă de către componenții grupului artistic Mlădițe Cugirene.

IMG_6454Alt moment al serii a fost cel al membrilor Cercului de fanfară conduși de către profesorii Petru Adam și Radu Beșliu. Artiștii, împărțiți pe două grupe (începători și avansați) au interpretat în fața celor prezenți piese dedicate zilei femeii, piese tradiționale românești și melodii specifice primăverii.

Sfârșitul fiecărei melodii a fost intâmpinat cu un lung șir de aplauze de către spectatori.

În holul Casei de Cultură a fost prezentată şi o expoziție de desene și mărțișoare cu tema „Parada Mărțișorului”, realizatede către elevii preșcolari și școlari ai Școlii Gimnaziale „Singidava” din localitate.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=157671Publicat de pe 3 Mar 2017. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...