|

FOTO | „Un mărțişor pentru mama”: Spectacol dedicat Zilei de 8 Martie, la Casa de Cultură din Cugir

Ziua Internațională a Femeii sau Ziua Mamei a fost sărbătorită în avans la Casa de Cultură din Cugir. Mămicile și bunicile celor prezenți pe scenă au participat la spectacolul „Un Mărțișor pentru mama”, organizat în cinstea lor.

A devenit o tradiție pentru Casa de Cultură din Cugir ca, de Ziua Femeii, să organizeze un spectacol pentru toate doamnele din oraș.

Spectacolul a fost susținut de aproape 100 de elevi și preșcolari, de la următoarele unități de învățământ din oraș: Școala Gimnazială „Singidava”, cu cele două grădiniţe arondate – Grădinița cu program prelungit „Prichindel” și Grădinița cu program normal Voinicel -, Școala Gimnazială Nr. 3 Cugir, Școala „Ioan Mihu” din Vinerea și Grădinița Nr. 5 Cugir.

Astfel, timp de două ore şi jumătate, mămicile și bunicile prezente în sală s-au putut delecta cu poezii, cântece, dansuri populare (Călușari, Hațegana și dansuri mixte), muzică folk, mici scenete și un recital de muzică clasică la pianină, toate pregătite de micuți special pentru ele.

Evenimentul a fost organizat de Casa de Cultură a orașului Cugir, Primăria și Consiliul Local Cugir alături de instituțiile de învățământ din oraș.

Vezi și MESAJE de 8 MARTIE 2018: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

În coridorul Casei de Cultură au fost expuse două panouri cu desene tematice pentru Ziua Mamei, realizate de copiii de la Grădinița cu program prelungit „Prichindel” și Grădinița cu program normal „Voinicel” Cugir.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148412Publicat de pe 6 Mar 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...