|

FOTO: Un bărbat de 37 de ani din Cugir şi-a pierdut viaţa într-un incendiu. Garsoniera în care locuia a luat foc de la un reşou

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Cugir şi-a pierdut viaţa, duminică, într-un incendiu izbucnit în garsoniera în care locuia. Pompierii şi poliţiştii chemaţi la faţa locului prin apel la 112 au constatat decesul acestuia. Din primele informaţii, locuinţa a fost cuprinsă de flăcări din cauza unei instalaţii electrice improvizate.

Pompierii de la Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă şi poliţiştii din Cugir au intervenit duminică dimineaţa, după ora 7.30, pe strada Rozelor, nr. 5, după ce prin apel la 112 a fost semnalat un incendiu la apartamentul cu numărul 76, la etajul trei al blocului. Echipele de intervenţie au fost nevoite să forţeze accesul în locuinţă, pentru că uşa era închisă. Pompierii au folosit şi o autospecială pentru a ajunge la etajul imobilului.

În interior a fost găsit corpul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 37 de ani. Acesta se numeşte Claudiu Cureleac şi, potrivit unor martori, era cunoscut ca un consumator de băuturi alcoolice. Pe corpul acestuia au fost identificate urme de arsuri.

Din primele date, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui reşou lăsat în funcţiune peste noapte.

Pompierii voluntari au reuşit să stingă incendiul în aproximativ 45 de minute. La locul incidentului a fost prezent şi un echipaj de Ambulanţă.

În acest caz, nu există suspiciuni privind decesul bărbatului. Corpul neînsufleţit va fi supus autopsiei, pentru stabilirea cauzei exacte a morţii.

foto: Sorin GIURCA

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151507Publicat de pe 11 Noi 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “FOTO: Un bărbat de 37 de ani din Cugir şi-a pierdut viaţa într-un incendiu. Garsoniera în care locuia a luat foc de la un reşou”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...