|

FOTO: „Toamna Cugireană”. Seara de concert cu Connect-R, lansare de lampioane şi distracţie în aer liber

Festivalul „Toamna Cugireană” a continuat sâmbătă cu programul artistic pregătit de organizatori. Pe scena din Piaţa Consiliu Europei din Cugir au urcat formaţii şi artişti cunoscuţi de publicul local, iar seara a fost încheiată de momentul lansării de lampioane şi concertul oferit de Connect-R.

În programul de spectacole pentru publicul din Cugir au fost invitate formaţiile Prodance 2007, Anotimpuri, StarDust, Amurg, Austin, Acces (Românii au talent), Millenium C şi Alin Ignat.

A urmat momentul lansării de lampioane şi intrarea pe scenă a artistului Conect-R, alături de band şi dansatorii de la 1st Class, care au urcat pe scenă în jurul orei 21.30, în aplauzele asistenţei. Spectatorii au cântat „cot la cot” cu artistul piesele acestuia, „Vara nu dorm” sau „Mai dă-te-n dragostea mea”. Ștefan Mihalache – cel care mai târziu avea să devină Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982, în București. Cariera sa artistică a început la vârsta de 8 ani, când a fost selecționat în grupul „Primăvara”, dar nu în calitate de cântăreţ, cum v-aţi fi aşteptat, ci de dansator, acesta învăţând toate tainele dansului modern. De la 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R, acesta dedicându-i mare parte din timp şi ascultând muzica celor de la The Fugees, Jeru The Damaja, Nas, Non-Fiction, Wu Tang. Dansatorii de la 1st Class, deveniți celebri alături de Connect-R și de curând la emisiunea-concurs “România Dansează “, se ocupă de acest “sport” de zece ani și iniţial au făcut parte din două trupe rivale, dar Connect-R i-a unit şi i-a transformat într-o adevărată gașcă.

Spectatorii au rămas puţin dezamăgiţi la finalul concertului, când artistul a coborât de pe scena Festivalului, însă nu a rămas pentru a da autografe sau a face poze cu admiratorii. A urcat în maşina personală şi a plecat în trombă.

Seara a continuat însă cu spectacolul oferit de trupa Equinoxe.

Citeşte şi Festivalul “Toamna Cugireană”. Ce puteţi vedea la Târgul Meşterilor Populari

Festivalul „Toamna Cugireană” continuă duminică, cu următorul program:

Ora 11.00 Concert Fanfara Transilvania – Piața de Sus

Ora 11.30 Parada Portului Popular – traseu Piața de Sus – strada 21 Decembrie 1989 – Primăria Orașului Cugir

Ora 12.00 Garda Ansamblului Arhitectural Hotel Medieval Alba Iulia – Spectacol de schimbare a gărzii – locație Primăria orașului Cugir

De la ora 13.00 Spectacol folcloric:

Taraful și soliștii Casei de Cultură Cugir, Mlădițe cugirene

Ansamblurile artistice Junii Târnavei, Cununa Chioarului, Doina Trotușului, Izvorașul Turenilor, Cununa Vețelului, Ardealul, Câmpul Pâinii și Nadia Zamku.

Asamblul Aztlan din Mexic

Soliștii de muzică populară Nicolae Furdui Iancu și Crai Nou, Marius Ciprian Pop, Cristian Fodor.

Daggu Project – Germania,

Concert: Direcția 5

Ora 22.30 Festivitatea de încheiere a Festivalului oficiată de Garda Ansamblului Arhitectural Hotel Medieval Alba Iulia

Focuri de artificii

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151127Publicat de pe 22 Sep 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “FOTO: „Toamna Cugireană”. Seara de concert cu Connect-R, lansare de lampioane şi distracţie în aer liber”

  1. […] Vezi cum a fost distracţia de sâmbătă seara la Cugir, galerie foto şi programul festivalului de duminică, pe Cugir24.ro. […]

  2. Momentul lansarii lampioanelor a fost deosebit si foarte interesant!!!formatiile invitate sambata au fost slabute dupa reactiile publicului,Connect r m a impresionat placut prin show ul lui.Abia astept Directia 5 care la festivalul berii de acum cativa ani a incantat Cugirul !!!!!

  3. Cine a cantat intre orele sambata seara intre orele 20:00-21:00 ? Cam pe la 20:43 era o piesa faina de tot.. gen mai rock classic. Nu am avut shazam la mine ca il puneam sa asculte. Astept raspuns daca se poate.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...