|

FOTO: Sucursala de apă din Cugir s-a mutat în sediul nou din cartierul Cindeni. Clădire modernă, supravegheată cu camere video

Societatea de apă şi canalizare, Sucursala Cugir s-a mutat în casă nouă. Noul sediu se află pe strada Victoriei din cartierul Cindeni, în locul ştrandului nefinalizat. Lucrările de constructie la acest nou sediu au început în urmă cu doi ani.

Angajaţii sucursalei de apă au început lucrul încă de luni în noua locaţie şi se declară mulţumiţi de noile condiţii. În unele birouri s-a păstrat mobilierul din vechiul sediu, iar altele au fost dotate cu logistică nouă.

Clădirea are două nivele: la etaj funcţionează birourile de contabilitate, secretariat, laboratorul central, birotehnic, biroul şef sectoare, casierie, marketing, facturare. La demisol se află atelierul mecanic, magazii, sala personalului de la reţelele apă canalizare transport.

Accesul în clădire se poate face pe cele două intrări, intrarea principală, prin hală, iar apoi pe puntea de peste râul Cugir şi cea din spate – partea de est a clădirii, de pe strada Ştrandului, unde se va amenaja şi o parcare auto pentru clienţii care vin cu maşina.

În următoarea perioadă se vor face ultimele finisări: se va amenaja împrejmuirea clădirii, precum şi curtea interioară.

De asemenea, în clădire, dar şi în afara ei s-au montat camere video.

Programul sucursalei de apă este acelaşi, de la ora 8.00 la 16.00, iar numerele la care puteţi apela pentru informaţii sunt 0258.751.139 (24 din 24), 0725.113123, 0788.527.351.

Investiţia a fost realizată din fondul de dezvoltare al operatorului.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151572Publicat de pe 20 Noi 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...