|

UPDATE: FOTO: Spectacolul caritabil ”Arată că îţi pasă” nu a strâns prea mulți cugireni

La spectacolul caritabil  ”Arată că îţi pasă”, care a avut loc marți seara, cugirenii nu s-au prea înghesuit să particpe. Deși pentru Colegiul Național „David Prodan” a devenit o tradiție să organizeze o campanie umanitară de strângere de fonduri cu ocazia sărbătorilor, de această dată însă spectatori au fost mai puțini, în comparație cu alți ani.

UPDATE: În urma campaniei ”Arată că îţi pasă”, s-a strâns o suma de aprox 2100 lei, adunată din banii care au fost donați la spectacolul, ce a avut loc marți dar și din vânzarea obiectelor realizate de atelierul de hand-made din cadrul liceului. Din această sumă s-au făcut pachete care au ajuns la 26 de familii nevoiașe, valoarea unui pachet fiind de aproximativ 80 de lei.

Campania umanitară a început în urmă cu două săptămâni, timp în care elevii au confecționat diverse obiecte, pe care le-au scos la vânzare. De asemenea, în sala de așteptare a Casei de Cultură, elevii organizatori au amplasat o urnă în care cugirenii au putut dona bani. Cu sumele strânse, tinerii vor cumpăra alimente care vor ajunge în casele a peste 40 de familii nevoiașe din Cugir.

Astfel că organizatorii evenimentului, sub coordonarea președintelui Consiliului Elevilor, Andrei Troancheș, au încercat să realizeze un spectacol pe toate gusturile.

Seara a fost deschisă de un recital de colinde susținut de către grupul de chitară „Aprentis” al Colegiului Național „David Prodan” Cugir. Atmosfera a fost animată de dansatorii pregătiți de Sergiu Prodan prin mișcările de cha cha și tango. Apoi, a urcat pe scenă trupa de teatru a Colegiului „David Prodan”, care a jucat piesa lui Victor Ion Popa, „Deșteapta pământului”.

Seara s-a încheiat în spiritul sărbătorilor de iarnă, cu colinde românești și cu dansul Călușarilor de la Vinerea.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147293Publicat de pe 19 Dec 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

6 comentarii pentru “UPDATE: FOTO: Spectacolul caritabil ”Arată că îţi pasă” nu a strâns prea mulți cugireni”

  1. cum pot face rost de toate pozele de la spectacol?

  2. pot sa ti le trimit pe mail…toate sau doar unele?

  3. Cu ultimele fete,cele care au cântat o colindă în engleză (Damaris şi Oana) ,nu aveţi poze?

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...