|

FOTO: Spectacole şi întreceri sportive de Ziua Copilului, la Cugir

IMG_9584Spectacole muzicale și de teatru, întreceri sportive şi multă voie bună. Acestea au fost îngredientele Zilei de 1 iunie la Cugir.

Activitățile dedicate Zilei Copilului au debutat la orele dimineții, cu întreceri sportive pentru toate categoriile de vârstă (campionate de fotbal, concursuri de triciclete, trotinete, biciclete și role, demonstrații de viteză – karting, arte marțiale, cros), câștigători fiind toți copiii participanți şi fiind recompensați cu dulciuri și medalii simbolice.

După-amiază, distracția s-a mutat pe Bulevardul Alexandru Sahia, unde cei mici și-au demonstrat măiestria în desenele pe asfalt.

În acest an, pe lângă Târgul Copiilor (unde cei mici au vândut, donat sau schimbat jucării cu alți copii), a fost Târgul Voluntarilor, sub genericul ” Să-l ajutăm pe Mateo ” organizat de Asociația Ține de Tine.

Organizatorii le-au pregătit celor mici și momente muzicale și de teatru. Pe scena amplasată pe bulevardul central al orașului au încântat asistența trupa Amurg, cercurile de canto, pian și chitară aprținând Casei de Cultură Cugir.

Un moment aparte în acest an l-a constituit spectacolul comun oferit de către Fanfara Copiilor din cadrul Casei de Cultură Cugir (coordonați de către profesorii Petru Adam și Radu Beșliu) și majoretele de la Școala Gimnazială “Singidava”, coordonate de către profesoara Maria Avram, dar și trambulina pentru sărituri oferită de Asociația „Lupii Singidavei ” Cugir.

Atmosfera de poveste a fost întreținută de către componenții Cercului de Teatru al Casei de Cultură Cugir coordonați de către regizoarea Maria Dodoc, care au pus în scenă piesa „Camera cu jucării”, iar animatorii costumați au cântat, au dansat şi s-au jucat cu micii spectatori.

Seara s-a încheiat cu un program de dansuri sportive și moderne, puse în scenă de către sportivii din cadrul Clubului de Dans Sportiv ProDance 2007 Cugir.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=158721Publicat de pe 2 Iun 2017. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...