|

FOTO: Serbare de sfârșit de an, la Școala Generală „Iosif Pervain” Cugir

Elevii şi profesorii de la Şcoala Generală „Iosif Pervain” din Cugir au organizat un spectacol artistic la Centrul Cultural Creștin „Haltă”, pentru a marca finalul de an școlar și apropierea sărbătorilor de iarnă.

La eveniment au participat elevi, cadre didactice din cadrul instituției de învățământ și părinți. Copiii din clasele I-IV au prezentat un program artistic specific Sărbătorilor de Iarnă, în care au recitat poezii, au interpretat colinde cu tematică religioasă, au relatat evenimentele biblice și au oferit momente cu dansuri populare.

Spectacolul a continuat cu elevii ciclului gimnazial, care au pus în scenă piesa de teatru „Irozii”, după care au interpretat o serie de colinde.

După încheierea evenimentului, și-a făcut apariția și Moș Crăciun, care le-a împărțit celor prezenți cadouri (dulciuri și jucării).

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147325Publicat de pe 19 Dec 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...