|

FOTO: Paula Seling, în concertul „Poveste de iarnă”, la Casa de Cultură din Cugir

Casa de Cultură din Cugir a avut sâmbătă seara un oaspete de seamă, pe îndrăgita solistă de muzică ușoară Paula Seling. Artista a venit la Cugir cu un recital de colinde tradiționale, dar și piese de suflet din repertoriul său, înterpretate la voce și pian, care au consacrat-o de-a lungul timpului în cariera sa.

Până la urcarea pe scenă a interpretei, atmosfera a fost întreținută de grupul de colindători care au însoțit-o pe artistă la Cugir. Au urcat pe scenă  Laurențiu Ungurianu, Gabriela Oprea și Irina Ionescu.

Publicul s-a arătat încântat de concertul susținut de solistă, de altfel la sfârșitul evenimentului solista a fost aplaudată frenetic de public.

Paula Seling a ținut să vorbească și despre piesa „Miracle”, lansată recent împreună cu Ovi. Piesa ar urma sa fie înscrisă și la selecția națională pentru Eurovision, dacă România va participa și în 2014 la acest concurs: „Piesa se numește Miracle și sper să o putem înscrie pentru selecția națională pentru Eurovision 2014. Sper ca publicul, fanii noștri să fie alături de noi și, de ce nu, să ne voteze, să câștigăm preselecția și să reprezentăm din nou România”, a spus Paula.

La final directoarea Casei de Cultură Cugir, prof.Rodica Florea i-a înmânat solistei un buchet de flori din partea gazdelor.

„Am întâlnit la Cugir un public foarte cald și niște cântăreți foarte buni. Despre oraș din păcate nu am reușit să ies să îl văd, dar în schimb am auzit multe lucruri frumoase și sper să mă reîntorc să și-l pot vedea”, a declarat solista la sfârșitul concertului.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151771



Publicat de pe 15 Dec 2013. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...