|

FOTO: Organizația locală a pensionarilor din PDL Cugir şi-a reales conducerea: Aurel Voicu preia încă un mandat

Reprezentanţii Consiliului de cordonare al pensionarilor și a persoanelor vârstei a treia din PDL Cugir s-au reunit, luni, pentru alegerea conducerii pentru perioada următoare. Aurel Voicu continuă cu încă un mandat la şefia acestei organizaţii.

La şedinţa de luni au participat, pe lângă cei 52 de membri ai organizaţiei de pensionari, şi președintele PDL Cugir, Radu Roșianu, consilierul județean Nicolae Truță, secretarul general PDL Cugir, Sorin Moldovan, președinta Organizației de Femei PDL Cugir, Maria Balosiu.

Președintele Biroului pensionarilor și persoanelor vârstei a treia din PDL Cugir, Aurel Voicu, nu a avut vreun contracandidat la aceste alegeri, acesta fiind desemnat cu unanimitate de voturi pentru încă doi ani ca președinte al Organzației de Pensionari.

Componenţa Biroului de conducere ales:

– președinte: Aurel Voicu

– prim-vicepreședinți: Maria Înpușcătoiu, Horea Milea și Maria Grama

– vicepreședinți: Virgil Țigănilă, Elena Voicu și Emil Roșian

– secretar general: Ana Mircea

– trezorier: Maria Țigănilă

– membri: Gheorghe Mureșan, Ana Ileasă, Vasile Cioran, Emil Mărginean, Maria Anița și Gheorghe Cosmoiu.

„Persoanele de vârsta a treia joacă un rol foarte important în viața partidelor politice și implicit în viața politică a acestora. Ele sunt foarte conștiincioase și serioase când vine vorba de alegeri locale sau prezidențiale. Votul lor au înclinat balanța de multe ori decisiv”, a declarat Radu Roșianu, președintele PDL Cugir.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151520Publicat de pe 11 Noi 2013. Publicat in ACTUALITATE, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...