|

FOTO | „O seară de poveste” la Școala Gimnazială „Singidava” Cugir: Micuții au interpretat basmul popular „Căsuța din oală”

La Școala Gimnazială cu clasele I-VIII „Singidava” Cugir a avut loc miercuri „O seară de poveste”. Este vorba despre un proiect coordonat de către învățătoarele din cadrul acestei școli alături de educatoarele de la cele două grădinițe arondate unității de învățământ: Grădinița cu program prelungit „Prichindel”Cugir și Grădinița cu program normal „Voinicel” Cugir.

În cadrul proiectului, în fiecare seară de miercuri preșcolarii din cadrul instituților de învățământ locale sunt invitați să ia parte la o poveste interpretată de către elevii claselor pregătitoare.

Obiectivul proiectului este ca grupul de preșcolari prezenți să asculte poveștile prezentate și să interacționeze jocuri educaționale. Prin prezentarea acestor povestiri se încearcă și trecerea mai ușoară a celor mici de la o treaptă de învățământ la alta.

Proiectul se va derula pe durata întregului an școlar, fiind implicați în total un număr de 350 de elevi și preșcolari.

În prima seară, cei prezenți au putut urmări punerea în scenă a poveștii „Căsuța din oală” după basmul popular cu același nume. Evenimentul a fost organizat de învățătoarele Corina Hațegan și Mihaela Codea.

La finalul evenimentului toți copiii au primit dulciuri și câte o fișă de colorat cu tema poveștii.

La eveniment au fost prezenți profesori, educatori din cadrul celor 3 instituții de învățământ alături de părinții și bunicii celor mici.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148230Publicat de pe 21 Feb 2013. Publicat in ACTUALITATE, Educatie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “FOTO | „O seară de poveste” la Școala Gimnazială „Singidava” Cugir: Micuții au interpretat basmul popular „Căsuța din oală””

  1. FELICITARI doamnelor invatatoare, multa putere de munca si multa SANATATE!

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...