|

FOTO: „Moto Rock Fest”. Două zile cu motoare turate, concerte şi concursuri, la poalele Drăganei

moto 2Cai putere, motoare turate la maxim și adrenalină cât cuprinde au fost cuvintele de ordine la poalele Drăganei în acest wekeend, cu ocazia primei ediții a Festivalului „Moto Rock Fest”.

Evenimentul a fost dedicat iubitorilor sportului pe două roți și a celor împătimiți de muzica rock. A fost organizat de către Asociația Motocicliștilor din Cugir, Lupii Singidavei.

Potrivit președintelui asocației,Ghiță Borza, în cele două seri de festival au fost prezenți un număr de 600 de participanți, cei mai mulți dintre ei bikeri veniți din întreaga țară (Alba, Cluj, Hunedoara, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Arad, București și Maramureș), dar şi de peste hotare: Germania, Austria, Ungaria și Slovenia.

Atmosfera a fost întreținută de cinci formații rock invitate de către organizatori: Truda (Cluj), Wild Angels Rock Band (Cluj), Krepuskul (Cluj), Nexxt Band (Alba Iulia), Stardust (Târgu Mureș), dar şi Cosmin Pienaru, fost concurent la „Vocea României”.

Participanții au avut parte și de mici suprize pregătite de către organizatori: concursuri de skandenberg, ruleta rusească cu ouă și demonstrații de îndemânare pe motocicletă.

Evenimentul s-a încheiat cu tradiționalul foc de tabără.

Motocicliştii spun că în România a circula pe şosele „pe motoare” este un sport extrem, deoarece şoferii nu-i respectă în trafic, iar aceștia vor să tragă un semnal de alarmă în acest sens.

Sorin GIURCA

foto: facebook

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154944Publicat de pe 20 Iul 2015. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...