|

FOTO: Moment special de Ziua Femeii la slujba de duminică de la biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel’’ din Vinerea

DSC09702Femeile care au fost duminică la slujba religioasă de la Biserica cu hramul „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel’’ din Vinerea au avut parte de o surpriză. Pentru că anul acesta ziua de 8 Martie a coincis cu sfânta zi de duminică, preotul paroh Adrian Cebotari a dorit să celebreze Ziua Internaţională a Femeii în cadrul bisericii.

Cu sprijinul şi implicarea copiilor de la Şcoala Gimnazială “Ioan Mihu” din Vinerea şi a dascălilor Prof. Szilagyi-Tomoiu Mihaela, Luminița Enescu, Ana Herlea şi Ioan Buda, a fost pregătit un moment special dedicat mamelor şi bunicilor.

După Sfânta Liturghie, copiii au intonat mai multe cântece închinate cele mai dragi fiinţe, după care au oferit tuturor femeilor prezente un mărţişor sau o felicitare create de ei înşişi. Mai mult decât atât, credincioşii au putut admira la intrarea în lăcaşul de cult o expoziţie cu astfel de creaţii adunate din întreaga ţară, în cadrul unui concurs intitulat “Sărbătorile copilăriei”, organizat de şcoala din Vinerea, structură a Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Cugir.

Vezi și MESAJE de 8 MARTIE 2018: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

Evenimentul s-a finalizat cu gândurile adresate mamelor prezente de către preotul paroh, Adrian Cebotari care a spus în încheiere că „prin rugăciunile ei, o mamă aduce Cerul în inima copilului, iar prin grijă și sacrificiu își duce copilul în Inima Celui de Sus”.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154280Publicat de pe 9 Mar 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...