|

FOTO: Marș USL pro referendum, pe străzile municipiului Alba Iulia. Peste 1.000 de persoane au scandat „Jos Băsescu”

Reprezentanții Uniunii Social Liberale din Alba au participat, vineri seara, la un nou miting pentru susținerea referendumului. Aproximativ 1.000 de susținători din județ și-au dat întâlnire pentru a susține un marș pe străzile municipiului.

UPDATE, Ora 19.13: Lângă sediul Electrica s-au adunat aproximativ 450 de oameni, „înarmaţi” cu pancarte anti-Băsescu. Aceştia scandează „Jos Băsescu” şi alte lozinci. Sunt prezenţi liderii liberali Teodor Atanasiu, Călin Potor, Simone Albani, Florin Roman şi cei social-democraţi Ioan Dîrzu şi Ovidiu Jidveian, care „conduc” coloana de manifestanţi. După câteva zeci de minute petrecute în Piaţa Consiliului Europei din oraş, protestatarii au urcat pe Calea Moţilor, pe sensul de coborâre.

UPDATE, Ora 19.39: Ajunşi în zona Stadionului manifestanţii s-au strâns în număr de aproximativ 1.000. Scandează în continuare mesaje anti-Băsescu. Printre participanţi au putut fi văzuţi şi Simion Creţu (PNL), Gabi Pleşa (PNL), Bogdan Medrea (PSD). Coloana de protestatari este însoţită de jandarmi şi poliţişti, aceştia din urmă oprind temporar traficul rutier în zona în care ajung participanţii la marş.

UPDATE, Ora 20.00: Manifestanţii au intrat pe Bulevardul Transilvaniei. Numărul protestatarilor a fost estimat la 1.500. Scandează „Haideţi cu noi, ca în 22!”, „Nu staţi la balcoane, că muriţi de foame!”, „Băsescu cu ai lui, trădătorii neamului!”.

UPDATE, Ora 20.10: Coloana de protestatari a ajuns în Parcul Unirii şi se vor îndrepta spre centru, pe Bd. Horea.

UPDATE, Ora 20.37: Manifestanţii coboară în centru, pe Calea Moţilor.

UPDATE, Ora 20.45: Coloana de protestatari a ajuns la punctul de pornire din zona „Electrica”, unde manifestarea a luat sfârşit.

Întâlnirea dintre liberali, social-democrați și simpatizanții acestora a fost programată de la ora 19.00, în fața sediului Electrica. Traseul stabilit pentru marş este Calea Moților, Bulevardul Revoluției, Bulevardul Transilvaniei și înapoi. Potrivit liberalului Simone Albani, la acțiune au fost aşteptaţi reprezentanți din mai multe localități ale județului, printre care și de la Cugir.

Flavia NICOLAE

Dragoş SUCIU

FOTO: Cosmin NISTOR

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=107477Publicat de pe 27 Iul 2012. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

9 comentarii pentru “FOTO: Marș USL pro referendum, pe străzile municipiului Alba Iulia. Peste 1.000 de persoane au scandat „Jos Băsescu””

 1. niste taranii

  • Intr-adevar niste tarani….n-au mai fost de mult timp la conducere si afacerile personale incep sa mearga prost….din 89 au inceput sa vanda tara si acum tot ei sunt cei care arata cu degetul….am ajuns sa ne imprumutam si sa importam….sa fim sclavii europei…..rusine

  • De ce niste tarani?! Ca isi exercita un drept castigat cu jertfe in ’89? De unde asemanarea cu nista tarani?! Ce au atat de nedemn taranii?! Mai bine taran ca mine decat ******* ca tine (cacofonia e cu dedicatie) mai ******!

 2. Trei coceni si restu paie.

 3. Sa fim seriosi,nu au fost atatia.Am trecut pe langa ei si nu mi s-a parut ca sunt foarte convinsi de ceea ce scandau.Se auzeau doar vocile liderilor cu burtile lor umflate.
  Mizeria care au lasato in urma lor, pe bulevard, cine o aduna? si mai vorbesc de civica?!

 4. Oameni precum cei din imagine reprezinta imbecilitatea poporului roman!
  De ce ?
  Pentru ca ei cu siguranta vor vota DA iar astfel le ofera din nou sansa altora ca prin rotatie sa ajunga la putere. O rotatie care de 20 de ani incoace a saracit poporul asta.
  Cand ma gandesc cum incepe imnul national cu „Desteapta-te romane…” am impresia ca e o ironie..

  • Si ce-ai vrea? Partidul unic si perpetuu?Sunteti rau dusi cu capu’!Sa nu mai spun ca stati foarte prost cu gramatica!
   Haideti oameni buni la vot ca iara o sa fim ultimii din tara asta!Votati DA sau nu dar mergeti sa votati!

 5. Si ce-ai vrea ,partidul unic si perpetuu?Sunteti dusi rau cu capu’!Ca sa nu mai spun ca stati foarte prost cu gramatica.

 6. Hai sictir ! Nu se va mai intoarce comunismul !!!!
  90% dintre cei de-acolo erau de la tara !! Restul erau membri la Partidul comunist
  Rusine !!!
  Multi erau beti si urlau ca animalele !

Lasa un raspuns

Comentate recent

 • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
 • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
 • Nicu: vreau si eu unu
 • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
 • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...