|

FOTO: Managerul echipei de fotbal Metalurgistul și-a pus pirostriile. Bogdan și Cristina Petric au sărbătorit cea mai frumoasă zi din viaţa lor alături de invitați de seamă

Managerul echipei de fotbal Metalurgistul Cugir, Bogdan Petric, a ieşit oficial din categoria burlacilor. Acesta şi-a unit destinul de cel al frumoasei Cristina, duminică, la Conacul Archia, din Deva. Cununia religioasă a avut loc în aer liber, iar petrecerea s-a desfășurat în restaurantul conacului, amenajat după gustul mirilor.

De la eveniment nu a lipsit nici primarul orașului Cugir, Adrian Teban, alături de alți consilieri locali din partidul PNL, precum Emil Muntean,  Mihai Nicușor, deputatul Dan Coriolan Simedru, directorul Apa CTTA Sucursala Cugir, Mircea Țârlea, președintele PNL Alba, Florin Roman.

Nașii care le-au fost alături sunt deasemenea oaspeți de seamă în lumea sportului: Lucian Itu, fostul divizionar A, actualul căpitan la Metalurgistul și soția lui Mirela,  portărița echipei naționale de handbal, Talida Tolnai care a jucat la Oltchim, iar acum a semnat acum cu Krim Ljubljana, alături de Ștefan Iovănescu.

Mirii au avut și o surpriză pentru invitați. Crina Zvoboda, concurenta de la „Românii au talent”, a oferit câteva momente de ventrilocie, alături de „prietenii” ei, bunicuța și Romeo. De asemenea, și Bogdan Petric, mirele a devenit pentru un moment „păpusă” în mâna vetrilocului Crina Zvoboda.

La final, oaspeții au fost invitați să urmărească un spectacol cu foc realizat de barmanii localului. După care mirii alături de invitați au lansat 100 de lampioane şi şi-au pus dorinţe pentru o viaţă fericită. Muzica a fost oferită de Loris și Claudia Negruț şi a fost apreciată de cei prezenţi, cerându-le să mai cânte.

Nunta s-a încheiat cu un tort pe măsura evenimentului, care a fost primit printre sutele de lumini de artificii.  După recepția care s-a încheiat în jurul orei 12, tinerii au rămas la un „after party”  unde s-a dat startul și la bălăceală în piscina din incinta conacului Archia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150647Publicat de pe 15 Iul 2013. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...