|

FOTO: Lucrările la stația de epurare a apei uzate din Cugir, în plină desfășurare. Vezi în ce stadiu se află noua construcție

Noua stație de epurare a apei uzate, care se construieste în locul celei vechi, la Cugir, începe să prindă contur. În acest moment se lucrează la toate obiectivele stației, însă în stare avansată se află locaţia unde urmează a se monta utilajele. Valoarea lucrărilor executate până la finele lunii septembrie este de peste 500.000 lei.

În ceea ce privește decantoarele secundare, se efectuează proba de etanșeitate, iar partea de structură a reactorului biologic a fost executată în proporție de 60 %. De asemenea, se execută lucrările la pavilionul administrativ și atelierul mecanic.

Reţeaua de alimentare electrică a fost montată, iar pentru această lucrare a fost nevoie de subtraversarea căii ferate și montarea unui post de transformare nou și anularea unei părți a liniei electrice aeriene existente.

Potrivit directorului Sucursalei Cugir a APA CTTA  SA, Mircea Țârlea, lucrările sunt în graficul de execuție, constructorul sperând că va respecta termenul de punere în funcțiune.

Stația de epurare a apei uzate esete construită prin intermediul proiectului european “Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Alba”, care este realizat prin programul Operațional și Sectorial Mediu.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151544Publicat de pe 14 Noi 2013. Publicat in ECONOMIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...