|

FOTO: Lucrări de modernizare la trei saloane ale Spitalului Orăşenesc Cugir

Din totalul celor opt saloane de la Pediatrie, din cadrul Spitalului Orășenesc Cugir, au început lucrările de reabilitare la trei dintre ele, din secția Sugari. Saloanele vor fi modernizate începând cu instalația electrică, de încălzire și de apă, continuând cu schimbarea geamurilor, a ușilor și a mobilierului. Este vorba despre o investiţie a „Star Transmission” Cugir, care asigură şi placarea pereților cu faianță și acoperirea pardoselilor cu linoleum antibacterian.

Reabilitarea celor trei saloane ale spitalului a început în urmă cu două săptămâni și va fi finalizată în jurul datei de 25 noiembrie. Saloanele vor fi modernizate astfel încât să poată fi utilizate fără nici un fel de probleme.

„Star Transmission” Cugir nu este la prima acțiune de acest gen în cadrul spitalului, compania donând instituției un aparat de anestezie în valoare de 15.000 euro și un monitor pentru funcțiile vitale în valoare de 2000 euro. Instituția a mai fost dotată cu două etuve de sterilizare, una pentru secția de Ginecologie și una pentru laboratorul de analize, ambele în valoare de aproximativ 10.000 lei.

În cursul acestui an au mai fost renovate, cu bani de la Primăria orașului, două cabinete, patru saloane și două băi. De asemenea, și localnicii din Cugir s-au implicat în modernizarea spitalului, astfel că  două saloane au fost reabilitate cu contribuţia a două familii din oraș.

Secția de Pediatrie a spitalului nu a mai suferit modificări din anul 1956, instalațiile aflându-se într-o stare avansată de degradare.

Ionela MIHU, Ionela MARA

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=146164Publicat de pe 19 Noi 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...