|

FOTO: Liviu Dragnea, la evenimentul de lansare a candidaţilor PSD Cugir pentru alegerile locale din acest an: „S-au ratat multe oportunităţi”

dragnea psd cugirAproximativ 400 de simpatizanţi şi membri PSD au participat, marţi, alături de liderul Liviu Dragnea, la evenimentul de lansare a candidaţilor partidului pentru Primăria şi Consiliul Local Cugir. De la Bucureşti, a venit şi fostul ministru al Apărării Naţionale, Mircea Duşa, vicepreşedinte PSD.

„L-am întrebat pe Ioan Dîrzu unde mă duce și mi-a spus: la Cugir. Am aflat de rezultatele foarte bune obținute în competițiile electorale și țin să vă felicit pentru rezultatele obținute. Din punctul meu de vedere, Mircea Trifan va câștiga Primăria Cugir”, a fost mesajul liderului PSD, Liviu Dragnea.

DSC_7839În “prezidiu” au fost şi liderii locali ai PSD: Ioan Dîrzu, Marcela Dărămuș (președinta Femeilor Social Democrate Alba Iulia), Ioan Florea (vicepreședinte PSD Alba), Călin Potor (candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia) și Eugen Popa (președintele Organizației Pensionarilor PSD Alba), alături de cei 19 candidați de la Cugir pentru funcţii de consilieri locali şi cea de primar.

Evenimentul a început cu intonarea Imnului de stat al României, după care au fost prezentați pe rând invitații şi candidații la alegeriile locale.

DSC_7924Candidatul PSD pentru funcţia de primar la Cugir, Mircea Trifan, le-a reamintit celor prezenți câteva din obiectivele propuse în programul său electoral, subliniind că planurile sunt pentru investiţii în oameni, în noi locuri de muncă, în educație, sănătate.

În opinia președintei organizaţiei femeilor social-democrate din Alba Iulia, Marcela Dărămuș, Cugirul are nevoie de un primar care să aibă de grijă de toate categoriile sociale ale comunității locale.

Nu în ultimul rând, președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a susținut că la Cugir partidul a obţinut cele mai bune rezultate în alegeri.

„Am obținut la Cugir cele mai bune rezultate indiferent dacă au fost alegeri locale sau naționale, sunteți cea mai bună organizație din județul Alba și pentru asta țin să vă felicit. Cugirul este orașul pe care nu l-am avut niciodată și pe care vrem să îl câștigăm, iar din momentul acesta vom câștiga toate alegerile în Cugir”, şi-a început discursul Ioan Dîrzu.

A continuat cu critici la adresa Guvernului “de tehno-slugi care nu știu ale cui sunt” şi a administraţiei locale din Cugir ori administraţiei judeţene şi a celei din Alba Iulia.

Dîrzu susţine că “ei au avut în gând privatizarea celor două fabrici din oraș (Cugir – n.r.)”, “la Ocna Mureș şi în Munții Apuseni este sărăcie lucie, nu există locuri de muncă și implicit șomaj, în detrimentul altora care înfloresc, de pildă Sebeșul, care are șomaj zero”, că “viitoarea guvernare va fi de la PSD”, iar “la Cugir și Alba Iulia este nevoie de un primar social-democrat, care să fie alături de oameni”.

Vicepreședintele PSD București și fostul ministru al Apării Naționale, Mircea Dușa în discursul său s-a arătat nemulțumit de situația din orașul Cugir și de situația din prezent a Fabricii de Arme Cugir:

„Cât am fost ministrul al Apărării am fost în vizite de lucru în cadrul Fabricii de Arme Cugir, iar Mircea Trifan a fost prezent de fiecare dată la mine la minister pentru a obține noi comenzi sau portofolii de noi comenzi pentru fabrică. Această bogăție pe care o are Cugirul, fabrica de armament, nu trebuie pierdută. Comenzile de armament în acest domeniu sunt mari”, a declarat Mircea Duşa.

În opinia liderului PSD, Liviu Dragnea, „în 12 ani de zile s-au ratat multe oportunități, în Alba, oamenii nu au fost lăsați să aibă acees la informația de care au avut nevoie. Orașul are un potențial neexploatat, din acest punct de vedere Cugirul se putea dezvolta mult mai bine și trebuia să arate mult mai bine”.

Liviu Dragnea a mai vorbit despre subvențiile pentru agricultură şi a cerut membrilor de partid să vorbească cu oamenii, cu curaj, pentru că “în spatele vostru aveți un partid care și-a respectat cuvântul dat și și-a iubit țara”.

La Cugir, delegația oficială a PSD a vizitat și firma locală Nova Grup, cu activitate în domeniul mecanicii fine și a producerii de roți dințate.

De la Cugir, Liviu Dragnea și Mircea Dușa au plecat la Sebeș, pentru a fi prezenţi la evenimentul de lansare a candidaţilor de acolo.

Citeşte şi VIDEO: Liviu Dragnea verifică în teritoriu campania. „Vrem ca PSD Alba să aibă președinția Consiliului Județean și majoritatea în CJ”

Sorin GIURCA

 

 

 

 

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=156455Publicat de pe 25 Mai 2016. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...