|

FOTO: Lansarea candidaţilor Alianţa România Dreaptă înscrişi în cursa pentru parlamentare

Evenimentul de lansare a candidaţilor ARD la posturile de parlamentari a avut loc la Cugir, în 9 noiembrie, la Casa de Cultură, locaţie devenită neîncăpătoare, din cauza oamenilor care au venit să-i susţină pe politicieni. Candidaţii ARD  pe zona Cugir sunt Ştefan Bardan, pentru Colegiul Senatorial Alba Iulia – Teiuş – Cugir – Zlatna – Apuseni şi Ionuţ Fulea, pentru Colegiul de deputaţi Cugir – Zlatna.

Seara a început cu prezentarea candidaţilor şi a celor mai mari susţinători ai lor, inclusiv Mircea Hava, primarul oraşului Alba Iulia şi preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel. Alături de ei au mai urcat pe scenă colegii de partid, Traian Rusu, primarul comunei Ighiu şi Silviu Ponoran, primarul oraşului Zlatna.

„…Vreau să spun că şi Fulea, si Bardan sunt nişte politicieni atipici, Ionuţ a spus şi v-a propus un slogan adevărat, asta este ceea ce simte şi cu siguranţă aşa este… vreau să aveţi încredere în cei doi – în Ionuţ şi Ştefan – şi să îi sprijiniţi, pentru că sunt oameni care vin cu toată deschiderea şi suferă şi au suferit alături de dumneavoastră, să nu credeţi niciodată minciuni şi să apreciaţi ceea ce este valoros, sper ca fiecare dintre dumneavoastră să puneţi stampila din inima… cei doi colegi ai noştri au pus suflet şi inimă şi vor pune inima în tot e vor face…”, a declarat, deschis, Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba.

Ioan Fulea candidează pentru prima oară, însă spune că doreşte să reprezinte cât mai bine interesele oamenilor din zonă şi, mai mult, să ajute la punerea pe picioare a industriei din Cugir: Îmi doresc din suflet  să câştig această competiţie, îmi doresc să pot şi să fiu ceea ce am promis pentru aceşti oameni, îmi doresc ca ei să fie alături de mine, să-mi dea girul de încredere, pentru că sunt foarte responsabil de ceea ce fac pentru ei…. ne aducem aminte, nu cu mult timp în urmă, Cugirul avea o tradiţie, era recunoscut la nivel naţional, era un motor al judeţului, care producea pâine oamenilor din Cugir şi nu numai… de aceea cred că trebuie să readucem tradiţia acestui oraş… să readucem demnitatea oamenilor şi asta o putem face prin crearea de locuri de muncă„.

Sunt foarte multe lucruri de făcut, se vede situaţia. În primul rând, vor fi deblocate investiţiile pentru că, de 6 luni de când acest guvern şi-a luat atribuţiile, investiţiile s-au oprit. Vă dau un exemplu aici, aproape: de 4 luni cei care lucrează la autostrada ce trece pe aici, prin zonă, nu au mai încasat nici un ban”, a declarat Ştefan Bardan.

Pe finalul serii, prezentatorul evenimentului, Marius Ciprian Pop, a invitat în scenă şi cele mai apropiate susţinătoare ale celor doi candidaţi: sotiile, care au păşit, cu emoţii, lângă soţii lor. Seara s-a încheiat cu un spectacol oferit de Nicolae Furdui Iancu, Ioan Bocşa şi Dinu Sălăjanu.

Cei prezenţi la lansare nu au plecat însă cu stomacul gol, pentru că, la final, fiecare participant a primit câte o plăcintă şi un pahar de vin.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=146228Publicat de pe 12 Noi 2012. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...