|

FOTO: La Cugir s-au aprins luminile de Crăciun. Spectacol susţinut de elevi şi cadouri de la personaje din poveşti, în centrul oraşului

Vineri seara, locuitorii orașului Cugir l-au întâmpinat așa cum se cuvine pe Moș Nicolae, prin aprinderea beculețelor ornamentale din oraș și a bradului de Crăciun pregătit de către administrația locală, spre bucuria celor mici, dar și a celor mari prezenți în acel moment în preajma bradului de Crăciun. Evenimentul a cuprins un spectacol susţinut de elevi din oraş.

Primarul orașului Cugir Adrian Teban, alături de cinci elevi cu rezultate foarte bune la învățătură, proveniți din cele cinci unități de învățământ din oraș au aprins festiv luminile de Crăciun de pe platoul aflat în imediata apropiere a Catedralei „Adormirii Maicii Domnului”.

Programul artistic care a prilejuit evenimentul a fost susținut de către elevii Școlii Gimnaziale Nr. 3, ai Școlii Gimnaziale „Ioan Mihu” Vinerea, tinerii Asociației OvidiuRom Cugir şi Grupul de Folk al Colegiului „David Prodan” Cugir.

La final, fiecare participant a primit dulciuri din partea personajelor de poveste: îngerași, elfi și a zâne fermecate.

Dintre oficialitățiile locale au fost prezente primarul orașului Cugir, Adrian Teban, viceprimarul Horia Rotche, președintele Asociației „Pro Cugir”, Aurel Voicu, directoarea Casei de Cultură Cugir, Rodica Florea.

„Mă bucur că Moș Nicolae ne-a adus bradul de Crăciun și că la momentul festiv al aprinderii acestuia am putut avea lângă mine pe cei cinci elevi cugireni cu rezultate foarte bune la învățătură. Odată cu aprinderea luminilor și a bradului de Cărciun, Cugirul a intrat în sezonul sărbătorilor.

Pe această cale țin să urez cugirenilor, din partea mea și a administrației locale,  tradiționalul La Mulți Ani și să aibă parte de sărbători fericite, în liniște, alături de familiile lor în primul rând și de oamenii care le sunt alături, atât la bine, cât și la greu”, a spus primarul Adrian Teban, la finalul evenimentului.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151692Publicat de pe 6 Dec 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “FOTO: La Cugir s-au aprins luminile de Crăciun. Spectacol susţinut de elevi şi cadouri de la personaje din poveşti, în centrul oraşului”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...