|

FOTO: Junioarele IV și V de la CSO Cugir au câştigat locurile I la turneul amical de la Orăștie

DSC_8091Junioarele IV și V ale Clubului Orășenesc Cugir (CSO) au câștigat turneul amical de handbal, disputat sâmbătă dimineața, în sala de la Școala Gimnazială „Dominic Stanca” Orăștie.

La competiție au participat trei cluburi sportive: CSO Cugir (antrenor prof. Micu Romulus), CSM Dacia Orăștie 2010 (antrenor prof. Dorin Stroia) și CSO Retezatul Hațeg (antrenor prof. De Valerio Benvenuto).

Cluburile au aliniat câte o echipă la fiecare grupă de vârstă din competiție, junioare IV și junioare V.

Tinerele handbaliste cugirene au obținut 3 victorii, două dintre ele obținute de către cele mai mici sportive (junioare 5), împotriva CSO Retezatul Hațeg și CSM Dacia Orăștie 2010 și o victorie pentru junioarele IV împotriva sportivelor formației CSO Retezatul Hațeg.

Jucătoarele antrenate de prof. Micu Romulus și-au respectat blazonul și numele și s-au mobilizat excelent pentru clasarea pe podiumul competiției.

Rezultate – turneul amical de handbal Orăștie – junioare V:

Junioare V: CSO Cugir – CSO Retezatul Hațeg 15-2 (8-1)

CSO Cugir – CSM Dacia Orăștie 2010 – 19-1 (10-0).

La această grupă de vârstă, handbalistele de la poalele Drăganei nu au avut emoții, sportivele impunându-se în ambele meciuri disputate, la diferențe foarte mari de scor, 13 goluri diferență în primul meci și 18 goluri diferență în cel de-al doilea meci al turneului.

În ultimul meci, cel cu gazdele competiției, Dacia Orăștie, tabela de scor indica la pauza dintre cele două reprize scorul de 10-0, sportivele din Orăștie fiind la începutul drumului în lumea handbalului (secția de handbal a fost înființată în luna februarie).

În cele două meciuri disputate, junioarele V CSO Cugir au înscris un total de 34 de goluri.

La această grupă de vârstă ale junioarelor V, CSO Cugir a oferit și golgheterele competiției, astfel: Daria Cibian (9 goluri), Mara Olinovici (7 goluri) și Denisa Fleșeriu (7 goluri).

CSM Dacia Orăștie 2010 – CSO Retezatul Hațeg 3-8 (0-3).

Clasament turneul amical de handbal Orăștie –Junioare V:

1. CSO Cugir – 2 victorii (2 meciuri)

2. CSO Retezatul Hațeg 1 victorie, 1 înfrângere (2 meciuri)

3. CSM Dacia Orăștie 2010 – 0 victorii, 2 înfrângeri (2 meciuri).

Rezultate – turneul amical de handbal Orăștie – junioare IV.

La categoria de vârstă rezervată junioarelor IV s-a disputat un singur meci, cel dintre junioare IV CSO Cugir și junioare IV ale clubului CSO Retezatul Hațeg.

Victoria le-a revenit cugirenelor care s-au impus la sfârștiul celor 20 de minute de joc, cu scorul de 11-6. Meciul a fost unul echilibrat doar în prima repriză, la finalul căreia tabela indica o diferență de doar un gol în favoarea handbalistelor din Cugir, scor 4-3. Elevele antrenate de Micu Romulus s-au trezit după pauză și au controlat partida până la finalul ei, golgheterele seriei fiind oferite tot de echipa câștigătoare (CSO Cugir) în persoana Karinei Roman (4 goluri) și Cătălina Ursa (3 goluri). De menționat faptul că tehnicianul cugirean a rulat toate loturiile avute la dispoziție.

Clasament turneul amical de handbal Orăștie – Junioare IV:

1. CSO Cugir

2. CSO Retezatul Hațeg

3. CSM Dacia Orăștie 2010.

Sorin Giurca

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=156562Publicat de pe 30 Mai 2016. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...