|

FOTO: Jucătorii de la Metalurgistul Cugir au împărțit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din oraș

11018410_796129640462615_6977113068423411450_nFotbaliștii echipei Metalurgistul Cugir au ieșit prin oraș pentru a împărți câte un mărțișor doamnelor și domnișoarelor cu ocazia zilei de 1 martie. Acțiunea a fost inițiată de către conducerea clubului împreună cu jucătorii echipei de la poalele Drăganei.

De Mărţişor, doamnele şi domnişoarele au avut parte de o surpriză pregătită de jucătorii şi staff-ul echipei de fotbal Metalurgistul. Între antrenamentele premergătoare pregătirii meciului de vineri din debutul returului Ligii a III-a, fotbaliștii cugireni și-au făcut timp pentru a împărți mărțișoare doamnelor și domnişoarelor din Cugir.

Aceștia s-au împărțit pe mai multe zone din oraș, pentru a le putea oferi persoanelor de sex feminin întâlnite, indiferent de vârstă, câte un mărțișor cu ocazia debutului primăverii.

Chiar dacă gestul frumos al sportivilor a provocat uimire în rândul doamnelor și domnișoarelor, acestea s-au bucurat de inițiativa fotbaliștilor de la Metalurgistul Cugir. Jucătorii le-au lansat totodată invitația de a fi alături de ei la meciurile de pe teren propriu din actualul sezon.

Metalurgistul Cugir începe returul Ligii a III-a vineri, pe teren propriu, împotriva conjudețenei Industria Galda de Jos, echipă cu care Metalurgistul a remizat în deplasare în prima etapă a turului actualului sezon, scor 0 – 0. Meciul se va disputa pe arena CSO Cugir și va avea lovitura de începere la ora 15.00.

”Ieri am profitat de o zi superbă de primăvară pentru a ne arăta recunoștința și prețuirea față de doamnele și domnişoarele din orașul nostru printr-un mărțișor simbolic. Sperăm că fiecare dintre doamnele şi domnişoarele cărora le-am dăruit câte un mărțișor s-au bucurat de mica noastră atenţie. Prima zi a primăverii trebuie sărbătorită aşa cum se cuvine, iar femeile din orașul Cugir merită tot ce e mai bun”, a declarat directorul sportiv al clubului de la poalele Drăganei, Bogdan Petric.

Sorin Giurca 

Foto: facebook

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154210Publicat de pe 5 Mar 2015. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...