|

FOTO: Jucătorii de la Metalurgistul Cugir au împărțit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din oraș

11018410_796129640462615_6977113068423411450_nFotbaliștii echipei Metalurgistul Cugir au ieșit prin oraș pentru a împărți câte un mărțișor doamnelor și domnișoarelor cu ocazia zilei de 1 martie. Acțiunea a fost inițiată de către conducerea clubului împreună cu jucătorii echipei de la poalele Drăganei.

De Mărţişor, doamnele şi domnişoarele au avut parte de o surpriză pregătită de jucătorii şi staff-ul echipei de fotbal Metalurgistul. Între antrenamentele premergătoare pregătirii meciului de vineri din debutul returului Ligii a III-a, fotbaliștii cugireni și-au făcut timp pentru a împărți mărțișoare doamnelor și domnişoarelor din Cugir.

Aceștia s-au împărțit pe mai multe zone din oraș, pentru a le putea oferi persoanelor de sex feminin întâlnite, indiferent de vârstă, câte un mărțișor cu ocazia debutului primăverii.

Chiar dacă gestul frumos al sportivilor a provocat uimire în rândul doamnelor și domnișoarelor, acestea s-au bucurat de inițiativa fotbaliștilor de la Metalurgistul Cugir. Jucătorii le-au lansat totodată invitația de a fi alături de ei la meciurile de pe teren propriu din actualul sezon.

Metalurgistul Cugir începe returul Ligii a III-a vineri, pe teren propriu, împotriva conjudețenei Industria Galda de Jos, echipă cu care Metalurgistul a remizat în deplasare în prima etapă a turului actualului sezon, scor 0 – 0. Meciul se va disputa pe arena CSO Cugir și va avea lovitura de începere la ora 15.00.

”Ieri am profitat de o zi superbă de primăvară pentru a ne arăta recunoștința și prețuirea față de doamnele și domnişoarele din orașul nostru printr-un mărțișor simbolic. Sperăm că fiecare dintre doamnele şi domnişoarele cărora le-am dăruit câte un mărțișor s-au bucurat de mica noastră atenţie. Prima zi a primăverii trebuie sărbătorită aşa cum se cuvine, iar femeile din orașul Cugir merită tot ce e mai bun”, a declarat directorul sportiv al clubului de la poalele Drăganei, Bogdan Petric.

Sorin Giurca 

Foto: facebook

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154210Publicat de pe 5 Mar 2015. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...