|

FOTO: Înfrângere pentru handbalistele cugirene. CSO Cugir – CSS Mediaș, 19-25 (7-11)

DSCN6219Ziua Îndrăgostiților nu a fost cu noroc pentru handbalistele junioare III de la CSO Cugir. Au pierdut derby-ul de serie cu Club Sportiv Școlar (CSȘ) Mediaș, cu scorul de 19-25.

Meciul s-a disputat în sala de sport a Școlii Generale nr. 3, partida contând pentru etapa a XIV-a din sezonul regulat al Campionatului de handbal feminin, rezervat junioarelor III, seria G. A adus pus față în față echipele clasate pe locurile 6 – CSO Cugir și locul 5 în clasament şi CSȘ Mediaș.

Partida a fost controlată de la un capăt la altul de oaspete care au fructificat și punctat la fiecare ocazie. La pauză, tabela indica o diferență de patru puncte, 7-11.

După pauză s-a păstrat același scenariu cu oaspetele la timonă, acestea punând la un moment dat între ele și gazde o diferență de șase puncte. Junioarele antrenate de tandemul Micu-Bașca au început cursa de urmărire, fiind vizibilă imediat și pe tabelă. Gazdele s-au apropiat la două puncte de vizitatoare.

Dar apărarea rariefiată plus ratările din șase metri le-au permis vizitatoarelor să refacă pe tabelă diferența de 6 goluri, care s-a păstrat până la finalul jocului.

În clasament continuă să conducă LPS Banatul Timişoara cu 32 de puncte, urmată de LPS Sebeş cu 29 de puncte şi CSS Petroşani cu 27 de puncte.

Principalele marcatoare ale meciului:

CSO Cugir: Karina Romaniuc și Cătălina Ursa câte 7 reușite

CSS Mediaș: Anda Câmpean și Lavinia Muntean 9 reușite.

Echipele:

CSO Cugir: Maria Sandu, Alina Romaniuc, Karina Roman, Cătălina Ursa, Denisa Dânşoreanu,Luiza Tomoşoiu, Mihaela Martinescu, Mianda Heroiu, Sorina Costea, Timeea Cerchizan, Adnana Căprariu, Daria Cibian. Antrenori:prof Petru Micu şi prof. Ioan Başca.

CSȘ Mediaș: Lucia Caragiu, Alexia Jiga, Alexandra Ispas, Timeea Hăjmășan, Adina Tudor, Anda Câmpean, Mădălina Luca, Sorina Duma, Lavinia Muntean, Andreea Duma, Oana Zoltan, Daciana Rus, Daniela Beldean, Daniela Solomon. Antrenor: Maria Cândea.

Petru Micu, antrenor CSO Cugir: „Ce să spun, felicit fetele de la Mediaș pentru victorie. Despre echipa noastră, le felicit și pe fete pentru dăruință și încrederea din timpul jocului, în vestiar unele dintre ele erau foarte debusolate și supărate din prisma rezultatului.

Meciul s-a pierdut și pe faza de apărare mai ales spațiile lăsate libere de care au profitat oaspetele prin cele șase goluri luate la final și pe cea de atac ratările pe care le-am avut din șase metri și din semicercul mic. Mai sunt șapte etape, 14 puncte puse în joc, orice e posibil”.

Maria Cândea – antrenoare CSȘ Mediaș: „Sperăm să ne calificăm la turneul semifinal; contăm pe punctul în plus care o ne fie acordat pentru respectarea cerinței privind talia; meciul e meci, orice e posibil, sperăm la locul 4 și implicit la calificarea despre care v-am vorbit. Despre adversar, bravo lor pentru echipă; știu că este primul lor an în competiție, sunt perspective și implicit au jucătoare bune”.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=155748Publicat de pe 15 Feb 2016. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...