|

FOTO: Început de an şcolar la Cugir. Vezi cine a participat la festivităţile de deschidere

La Cugir, copiii din clasele pregătitoare, elevii de şcoală şi liceu au revenit în careul de început de an, cu emoţii, bucurie şi speranţă că vor reuşi să obţină rezultate pe măsura aşteptărilor la învăţătură, dar şi că vor avea zile frumoase alături de colegi şi profesori.

Şcoala Gimnazială nr. 4 „Singidava” a dat startul anului şcolar, luni, în prezenţa profesorilor, elevilor, părinţilor şi a bunicilor. Din partea administraţiei locale, a participat viceprimarul Horia Rotche, iar de la IŞJ – inspectorul şcolar Mariana Perianu. Slujba de binecuvântare a fost susţinută de preotul paroh Ioan Andrian Aldea. Directoarea Monalisa Mirela Borza a urat tradiţionalul „Bun Venit” elevilor şi a prezentat noua conducere a instituţiei. Învăţătoarele din clasele pregătitoare şi I au strigat catalogul şi şi-au condus elevii spre sălile repartizate.

La Şcoala Gimnazială Nr. 4 „Singidava” Cugir vor învăţa 800 de elevi, structuraţi în 17 clase de învăţământ primar şi 15 clase de învăţămînt gimnazial, dar şi două clase pregătitoare. La Grădiniţa cu program normal „Prichindel” şi Grădiniţa cu program normal „Voinicel”, ce aparţin administrativ de această şcoală, sunt cuprinşi 25 de copii.

La Colegiul Naţional „David Prodan” din Cugir, festivitatea de deschidere a noului an şcolar a început de la ora 9.00, în prezenţa noii directoare, Lilica Vanţ şi a primarului Adrian Teban, însoţit de consilierul local Rodica Florea şi comisarul Horia Simedru, de la Poliţia Cugir. În anul şcolar care a început vor învăţa în cadrul acestui liceu 400 de elevi structuraţi în 14 clase de liceu şi o clasă de postliceală. Ceremonia a început cu o slujbă slujbă oficiată de preotul paroh Ioan Cîndea şi a continuat cu discursurile conducerii liceului şi al edililor locali.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=124641Publicat de pe 17 Sep 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...