|

FOTO: Incendiu într-un apartament din Cugir. Proprietarul și-a uitat cratița pe foc

DSC04540Echipajul de intervenție din cadrul Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Cugir a fost solicitat să intervină marți după-amiază într-un bloc de locuințe de pe strada Doinei din Cugir, unde un cetățean a uitat pe foc o cratiță în care gătea.

Vecinii au simțit miros de fum si au sunat la ușă însă bărbatul nu a răspuns, fiind plecat în oraș. Astfel, locatarii au fost nevoiți să ceară ajutorul pompierilor.

Pompierii militari au intervenit în apartamentul situat la etajul trei cu ajutorul unei scări culisabile, prin escaladarea geamului de la balcon.

Din fericire, a fost vorba doar despre un aparat de gătit lăsat nesupravegheat. A ars mâncarea dintr-o cratiţă uitată pe aragaz. Bucătăria cu pricina și casa scării s-au afumat serios însă nu au fost înregistrate alte pagube materiale.

Sorin Giurcă

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154976Publicat de pe 29 Iul 2015. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...