|

FOTO: Flori de la politicieni şi fotbalişti, de 8 Martie, pentru doamnele şi domnişoarele din Cugir

DSCN6592Reprezentanţii primăriei, politicieni şi fotbaliştii de la Metalurgistul Cugir au ieşit, marţi, pe străzile din Cugir şi au oferit doamnelor şi domnişoarelor flori de 8 Martie.

Acţiunile s-au derulat în centrul oraşului şi în apropierea stadionului.

Chiar dacă este vorba despre acţiuni separate, cele două „echipe” au reuşit să aducă zâmbete şi bucurii pentru cele care au primit cadouri-simbol de primăvară.

În centrul oraşului, s-a aflat primarul Adrian Teban, alături de tineri liberali, care au oferit flori cugirencelor pe care le-au întâlnit.

Vezi și MESAJE de 8 MARTIE 2018: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

DSCN6595La finalul acțiunii care au durat aproximativ o oră, primarul orașului Cugir, Adrian Teban a transmis un mesaj tuturor cugirencelor:

„Într-o zi așa frumoasă de primăvară, doresc tuturor doamnelor și domnișoarelor soare în viață, căldură sufletească, respect și iubire și căldurosul La Muți Ani din partea mea și a colegilor mei”.

Alături de edill s-au mai aflat consilierul județean Nicolae Truță şi Mircea Ferchian, Ioan Cherecheș, Călin Furdui, Alin Vălasă, Marin Morariu, Romulus Micu, Cristian Uritescu și Marius Jibotean.

 

8-martie-2016-metalurgistul-cugirÎn faţa stadionului, au oferit flori jucătorii echipei de Liga a III-a, Metalurgistul Cugir, care au lăsat pentru câteva ore stretchingul şi alergările pentru a marca aşa cum se cuvine ziua de 8 Martie.

„Înarmați” cu sute de flori, alături de antrenori și staff-ul tehnic, au împărțit câte o floare doamnelor și domnișoarelor, în cadrul acțiunii intitulate „Flori și fete”.

Sărbătoritele s-au arătat încântate de gestul venit din partea jucătorilor, acestea promițându-le că vor veni să îi vadă la meciuri.

„Am dorit să marcăm şi noi cum se cuvine venirea primăverii şi totodată să le arătăm că ne gândim la ele chiar şi atunci când nu suntem pe dreptunghiul verde al terenului de fotbal”, a spus principalul Metalurgistului Cugir, Călin Moldovan.

Sorin GIURCĂ

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=155857Publicat de pe 8 Mar 2016. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...