|

FOTO: Festivalul „Moto Rock” de la Cugir. Concursuri, concerte şi foc de tabără. Distracţia de la a doua ediţie a evenimentului

DSC_1101La Cugir, zona Râul Mare, s-a desfășurat în weekend cea de-a doua ediție a Festivalului „Moto Rock Fest”, întrunire anuală a bikerilor din România și din străinătate.

Festivalul a fost organizat de către Asociația Moto „Lupii Singidavei Cugir”. Acesta a debutat cu o paradă a motocicliștilor pe arterele importante ale urbei cugirene, la care au luat parte 80 de bikeri. Au dorit să tragă și un semnal de alarmă asupra riscurilor la care se expun colegii lor pe zi de zi pe șosele și de conștientizare a prezenţei lor în traficul rutier.

După paradă, distracția s-a mutat în campingul de pe Râul Mare unde au avut loc 6 concursuri: tras de funie, bătut cuie, spargerea unor baloane cu țeavă cu cornete, skandenberg, 8 pahare și tricouri ude. Câștigătorii fiecărui concurs au fost recompensați cu premii, dar și cu câte o placă simbolică inscripționată cu sigla asociației moto „Lupii Singidavei”.

Concertele trupelor de rock au început cu Gothic, continuând cu Nexxt Band, Star Dust, Krepuskul, Vecinii (cu Cosmin Pienariu – fost concurent la Vocea României) și Frații Jderi.

Organizatorii au pregătit şi un foc de tabără acompaniat de muzică folk, asigurată de Trupa Vecinii.

Festivalul „Moto Rock” au avut 500 de participanți de pe cuprinsul întregii țări, dar și din străinătate: Ungaria și Germania.

Organizatorii își doresc ca astfel de întâlniri să devină o tradiție în lumea bikerilor.

„Ne dorim ca astfel de întâlniri să de devină o tradiție, anul viitor cu siguranță vom organiza cea de-a treia ediție a festivalului, în ultimul weekend al lunii iunie”, a declarat Tudor Filip, secretarul Asociației Moto „Lupii Singidavei Cugir”.

Sorin GIURCĂ

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=156821Publicat de pe 2 Aug 2016. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...