|

FOTO: Elevii Colegiului Național „David Prodan” s-au întâlnit cu scriitorul cugirean Flaviu Predescu

Vineri, 10 mai, începând cu ora 12.00, în amfiteatrul Colegiului Național „David Prodan”din Cugir, elevii s-au întâlnit cu scriitorul cugirean Flaviu Predescu, pentru a discuta despre poezia modernă și contemporană.

Scriitorul Flaviu Predescu le-a prezentat elevilor cugireni fragmente din ultima sa carte de versuri intitulată „Secretul Secretelor”, publicată la editura Eikon din Cluj-Napoca în anul 2013. La sfârșitul prelegerii, scriitorul le-a oferit celor prezenți cărți de eseuri și poezii publicate de el.

„Mi-am propus o conexiune sufletească și o definiție a poeziei și a vieții în câteva schimburi de idei. În calitate de absolvent al acestui colegiu am vrut să le mulțumesc profesorilor de aici și să confirm că investiția educațională a dat roade pe anumite paliere”, a declarat Flaviu Predescu.

Flaviu Predescu este absolvent al promoției 2000 al Colegiului Național „David Prodan” din Cugir.

Acesta a obținut în anul 2012 Premiul pentru poezie din partea revistei „Discobolul” – publicație care aparține de Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Alba-Hunedoara și Premiul pentru poezie pe anul 2012 al revistei „Acasă”. Flaviu Predescu este membru al Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Alba-Hunedoara din anul 2012.

Scriitorul Flaviu Predescu este autorul unui număr de 7 cărți, din care unul de proză, cinci de poezii și unul de eseuri.

Debutul în lumea culturală l-a avut în anul 2003 cu o carte cu subiect politic, intitulată „Început de drum”.

Predescu își va lansa volumul de versuri „Secretul Secretelor”, la Alba Iulia sâmbătă 11 mai, la ora 12.00, la Târgul de carte „Alba Transilvana”, la Alba Mall.

Sorin GIURCA

 

 

 

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=149692Publicat de pe 10 Mai 2013. Publicat in ACTUALITATE, Educatie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...