|

FOTO: De Ziua Femeii, trupa Talisman le-a scos pe ringul de dans pe doamnele şi domnişoarele din Cugir

talisman la cugirAproape 300 de doamne şi domnişoare din oraşul Cugir au sărbătorit de Ziua Femeii, alături de membrii trupei Talisman care au venit să le încânte petrecerea organizată de administraţia locală la cantina Casei de Cultură. Programul artistic a debutat cu un moment dedicat mamelor de către copiii Cercului de canto şi chitară al Casei de Cultură, urmat de dansuri de societate oferite de copiii asociaţiei ProDance Cugir.

Prima surpriză pentru reprezentantele sexului frumos din Cugir pregătită de primarul Adrian Teban a fost organizarea evenimentului într-o sală modernă, cu pardosele acoperite cu mochete, cu două ringuri de dans din parchet laminat, străjuite de stâlpi tapetaţi. Lucrările de modernizare au fost urgentate, astfel încât, de Ziua Internaţională a femeii, invitatele să se bucure de un cadru plăcut şi rafinat.

Totuşi, cea mai mare surpriză pregătită de conducerea primăriei a reprezentat-o prezenţa trupei Talisman, care a făcut furori în rândul celor aproape 300 de femei, ajungând la inimile lor cu celebrele melodii „De ziua ta iubito”, „Numai una”, „Pe umeri pletele-i curg râu”.

Megashow-ul făcut de solistul Alin Oprea, solo-urile de chitară şi percuţie ale instrumentiştilor trupei Talisman au creat o atmosferă incendiară în rândul doamnelor şi domnişoarelor prezente.

Ca să bucure toate sărbătoritele în materie de muzică, organizatorii au invitat şi taraful Casei de Cultură, împreună cu Cristian Fodor şi Ionela Dărab.

Chiar dacă primarul Adrian Teban nu a putut fi prezent, fiind plecat la Atena, la Summit European al Regiunilor şi Oraşelor, doamnele şi domnişoarele au primit din partea lui şi a consilierilor locali liberali câte o floare, în semn de preţuire.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152201Publicat de pe 10 Mar 2014. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...