|

FOTO: Curs postuniversitar de Securitate ecologică, la Colegiul Tehnic „I. D. Lăzărescu” din Cugir

La Colegiul Tehnic „I. D. Lăzărescu” din Cugir a fost deschis oficial, luni seara, cursul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională numit „Securitate ecologică-concepte, dimensiuni și conexiuni”. 40 de persoane, majoritatea cadre didactice vor beneficia de specializare, timp de un semestru, prin intermediul cursului finanţat din fonduri europene.

La eveniment au fost prezenți directorul Colegiului Tehnic „I. D. Lăzărescu” – profesor Alexandru Micaciu, subprefectul județului Alba – Cornel Murg, viceprimarul orașului Cugir – Horia Rotche, responsabilul Universității Tehnice din Cluj-Napoca pentru judeţul Alba – profesor Dan Gligor Oltean şi prof. univ. dr. ing. Vasile Filip Soporan, prof. univ. dr. ing. Viorel Cândea, conf. dr. ing. Viorel Dan (directorul departamentului de Ingineria Mediului si Antreprenoriatul Dezvoltării Durabile), tot din partea UTCN.

La curs sunt înscrise 40 de persoane, majoritatea cadre didactice. Cursul  post-universitar de formare și dezvoltare profesională „Securitate ecologică”este finanțat prin fonduri europene prin Programul Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane 2007-2013 prin Axa prioritară 3 “Creşterea adaptabilităţii lucrărilor şi a intreprinderilor Domeniul major de intervenţie 3.1, “Promovarea Culturii antreprenoriale”. Este organizat și susținut de către profesori ai Centrului pentru promovarea antreprenoriatului în domeniul dezvoltării durabile din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Cursul este tip postuniversitar, durează un semestru, respectiv 336 de ore, iar la finalul acestuia cursanții vor obține un total de 35 de credite. Începe în 10 noiembrie 2012 şi se încheie în 11/13 martie 2013.

La finalul cursului, participanţii trebuie să prezinte un referat, un portofoliu de practică şi să susţină o lucrare de absolvire.

Centrul  pentru promovarea antreprenoriatului în domeniul dezvoltării durabile a organizat până acum 600 de cursuri în județele Alba, Bihor, Baia Mare, Zalău și Tulcea.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=138686Publicat de pe 30 Oct 2012. Publicat in SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...