|

FOTO: Cum a fost prima ediţie a „Festivalului Primăverii” de la Cugir. Concerte cu trupe locale şi artişti cunoscuţi

IMG_9033Mii de oameni au participat duminică la Festivalul Primăverii, pe Stadionul „Parc” din Cugir. Evenimentul a fost organizat în locul “Zilelor Tineretului”, sărbătorite de regulă la începutul lunii mai.

Pe scena de pe stadion au urcat atât trupe și soliști celebri, cât și tinerele talente ale localității.

După ora 16.00 au concertat trupele “Amurg”, “Star Dust”, “Serenity”, “OPT”, Grupul Aprentis și trupa “Milenium C”. Cugirenii s-au putut bucura şi de concertul oferit de Melina și Marius Batu, piesa de rezistență a festivalului fiind trupa Compact care a încheiat seara.

La prima ediție a „Festivalului Primăverii” au fost prezente aproximativ 3000 de persoane.

„Festivalul Primăverii ” a fost organizat de către Primăria și Consiliul Local al orașului Cugir și Casa de Cultură a orașului Cugir.

„Festivalul Primăverii este un eveniment inedit pentru cugireni. Am încercat să prezentăm pe scenă diferite genuri muzicale pentru a satisface cât mai multe gusturi. Dorim, în principal, să promovăm talentele locale, care se pregătesc la Casa de Cultură Cugir. Am invitat și alte nume de referință: Mellina (originară din Vinerea), Marius Bațu – un brand în rândul muzicii folk și formația Compact – trupă iubită și respectată de cugireni. Trăim cu convingerea că le-am oferit concetățenilor noștri o după-amiază de sărbătoare frumoasă”, a declarat directoarea Casei de Cultură Cugir, Rodica Florea.

“Am dorit să aducem pe scena festivalului talente și formații locale, dar și interpreți cunoscuți din muzica românească, aici vorbesc despre Mellina și Compact. Sper că a fost experiență reușită penttru toți cei care au fost alături de noi în acestă seară”, a declarat viceprimarul orașului Cugir, Călin Furdui.

Sorin Giurca

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=158545Publicat de pe 22 Mai 2017. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...