|

FOTO: Cugirenii vor avea unde să se scalde la vară. O familie deschide un ștrand pe Râul Mare

Din această vară, cugirenii vor avea un loc în care să se răcorească. O familie din Cugir a făcut toate demersurile pentru a putea deschide, în acest an, un ștrand pe Râul Mare. Investiția este una destul de costisitoare, însă iniţiatorii speră că această afacere să prindă contur și să aibă succes, mai ales că în Cugir nu există vreun astfel de spațiu de relaxare.

Familia Nagy s-a mutat în zona Râul Mare de aproape 9 ani. Aici au încercat să pună pe picioare mai multe afaceri. Pensiunea „Poarta Raiului” este business-ul cu care a început și care este funcţional, însă turiști sunt tot mai puțin, după cum spune proprietarul Alexandru Nagy.

Astfel, ei s-au gândit că o afacere profitabilă în Cugir ar fi un ștrand și s-au pus pe treabă. Au avut nevoie de 4 luni pentru a finaliza procedura de autorizare. Acum însă sunt mulțumiți că au reușit încă de la începutul lunii martie să înceapă lucrările de construcție a ștrandului. Până acum s-a săpat spațiul în care vor fi amplasate cele două piscine, una pentru adulți și una pentru copii.

Bazinul mare va avea dimensiunile de 12/25 de metri, cu o adâncime de la 1,20 metri la 1,50 metri. Piscina pentru copii va avea o adâncime de până la 0,70 m pe o suprafață de 25 metri pătrați. Apa pentru piscină va fi luată de la rețeaua de apă și va fi încălzită. Proprietarii spun că vor amenaja și o terasă pentru clienți.

Lucrarea este în plină desfășurare, iar Alexandru Nagy dorește ca, până la finalul lunii iunie, ștrandul să fie deschis pentru cugireni și nu numai. Investiţia totală se ridică la suma de peste 100.000 de lei.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148928Publicat de pe 1 Apr 2013. Publicat in BREAKING NEWS, ECONOMIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “FOTO: Cugirenii vor avea unde să se scalde la vară. O familie deschide un ștrand pe Râul Mare”

  1. Sa va dea Dumnezeu sanatate,putere de munca.era necesar construirea unui strand,daca nu au fost in stare autoritatile sa-l amenajeze pe cel din oras.sper ca anul acesta sa fac si eu baie in acest strand.succes in continuarea lucrarilor,si finalizarea lor la termenul stabilit.

  2. Felicitari! asteptam de mai bine de 20 de ani un strand in Cugir, de la toate partidele care ne faceau promisiuni si ne cerseau voturile

  3. Sa fie intrarea macart 10-15 lei ..sa nu intre ciorile cu tot familionu lor ,,

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...