|

FOTO: Copiii de la Clubul de dans sportiv Pro Dance 2007, premiaţi la Cupa Mediaş

În perioada 2526 octombrie, copiii antrenaţi de Sergiu Prodan la Clubul de dans sportiv Pro Dance 2007 din cadrul Casei de Cultură a oraşului Cugir s-au întrecut pentru Cupa Mediaş, în paşi de vals lent şi cha cha, cu peste 300 de perechi din întreaga ţară. Concursul a fost divizat în seiuni, în funcţie de nivelul de pregătire a dansatorilor şi pe categorii de vârstă.

Deşi şi-a început activitatea de mai puţin de 6 ani, Clubul de dans sportiv Pro Dance 2007 din cadrul Casei de Cultură a oraşului Cugir a reuşit în ultimii ani să se impună în cadrul competiţiilor de dans sportiv la care a participat, devansând multe cluburi de profil cu istorie în domeniu. Ultimele rezultate înregistrate demonstrează o dată în plus pasiunea şi dăruirea tinerilor dansatori şi a antrenorului lor, Sergiu Prodan pentru acest sport pe cât de elegant, pe atât de solicitant.

Clubul de dans sportiv Pro Dance 2007 din cadrul Casei de Cultură a participat atât la solo, cât şi la perechi, cu un număr de 12 copiii.

Chiar dacă au avut emoţii, tinerii dansatori cugireni, obişnuiţi deja cu competiţiile, nu s-au sfiit şi au dansat cum au ştiu ei mai bine, obţinând rezultate după cum urmează:

–          semifinalişti: Alexandru Ştefan şi Diana Codea (8-9 ani);

–          locul II: Robert Stoian şi Denisa Suciu (8-9 ani);

–          locul III: Radu Stoian şi Bianca Vesa (14-16 ani, clasa E);

–          locul III: Octavian Gavrilă şi Alexandra Bardan (12-15 ani);

–          menţiune: Sebastian Olcean şi Castilia Măieraş (4-7 ani).

Rezultate au fost obţinute şi la secţiunea de solo, unde Alexandra Chirilă s-a clasat pe locul III, iar Luisa Baltă, pe locul IV.

Acest concurs a fost precedat de o altă competiţie a campionatului naţional de dans sportiv, Cupa Potaisa, care a avut loc în 9 noiembrie la Turda. Talentul, graţia şi pasiunea le-au adus şi de această dată rezultate bune, perechea formată din Radu Stoia şi Bianca Vesa (14-16 ani, clasa E) impunându-se ca semifinalişti ai concursului. Pentru prestaţia lor, au primit menţiuni şi Alexandra Chirilă, Luisa Baltă şi Denisa Suciu, care au participat la secţiunea solo.

Antrenorul Sergiu Prodan, care a devenit de curând singurul antrenor licenţiat de dans sportiv din întreg judeţul, a mărturisit că pentru unii din aceşti copii dansul sportiv reprezintă un hobby, însă în rândul celor cu rezultat bune se află şi tineri care pot face acest sport la nivel profesionist. Din acest motiv, Sergiu Prodan îşi propune să contribuie la îmbogăţirea experienţei şi a palmaresului acestor copii, prin participarea la cât mai multe concursuri de profil. Astfel, în perioada următoare Clubul de Dans Sportiv Pro Dance 2007 va participa la Cupa Ballrom de la Arad şi la evenimentul internaţional Napoca Dance Festival de la Cluj-Napoca.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151562Publicat de pe 14 Noi 2013. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...