|

FOTO: Concerte de muzică folk, demonstraţii de karate şi atmosferă de weekend la „Zilele Tineretului” de la Cugir

zilele tineretului cugirConcerte de muzică folk, demonstrație de karate, atmosferă de relaxare şi voie bună, acestea au fost „ingredientele” principale ale zilei de duminică, la Festivalul „Zilele Tineretului” de la Cugir. Cu mic, cu mare, cu mașini, biciclete sau pe jos, locuitorii au urcat pe Râul Mare, la locul ales de către organizatori pentru desfășurarea ediției din acest an a evenimentului: Cabana Mistrețul.

În deschiderea programului de duminică, spectatorii au fost delectați de către karatiștii de la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir. Aceștia au fost cooordonaţi de profesorul și antrenorul lotului, Vasile Pricop.

Sportivii au prezentat un program sportiv care a cuprins demonstrații și tehnici de autoapărare cu tehnici aplicabile numai în lupta reală.

Au urcat apoi pe scenă prichindeii Cercului de Canto Cugir – pregătiți de către profesor Corina Bacăințan.

DSCN3035Au urmat în program formațiile de folk Day One (Sebeș), Padre și Grupul Cetate – grup care s-a reunit pentru această ocazie, după aproape 27 de ani. Au mai urcat pe scenă Arpi&Zip Band (Cluj-Napoca) – grup care l-a avut în formula sa pe concurentul de la ”Vocea României”, solistul trupei, Árpi Török, și grupul folk local Serenity.

Interpretul constănțean de muzică folk Marius Bațu – component al grupului folk Poesis, fondat în anul 1977, a încântat și el publicul cugirean cu melodii mai vechi sau mai noi de pe ultimul lor album, Babilon.

Finalul festivalului le-a aparținut componenților formației clujene Desperado. Spectorii prezenți au cântat alături de artişti cele mai cunoscute piese ale trupei, precum „Am cazanul meu”, „Lenea”, „Dacă aş fi primar” sau „La fel ca tata”.

Vă invităm să vedeţi, în imagini, cum a fost atmosfera de duminică la Zilele Tineretului de la Cugir.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154562Publicat de pe 4 Mai 2015. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “FOTO: Concerte de muzică folk, demonstraţii de karate şi atmosferă de weekend la „Zilele Tineretului” de la Cugir”

  1. seara sa terminat cu spectacolul trupei SERENITY CG

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...