|

FOTO: Colegiul Național „David Prodan” din Cugir şi-a premiat olimpicii din acest an

Săptămâna 1-7 aprilie a fost una „de foc” pentru elevii Colegiului Național „David Prodan”. Şase dintre aceștia au participat la diverse olimpiade naționale, iar trei s-au întors acasă cu medalii.

Colegiul a organizat o festivitate de premiere a elevilor cu rezultate la olimpiadele şcolare naţionale din 2013, în semn de recunoaştere a rezultatelor excelente ale tinerilor cugireni. Evenimentul a fost oficiat de către directoarea colegiului, profesoara Lilica Vanț.

Cei şase elevi participanţi la olimpiadele naţionale au primit diplome şi cărţi. Este vorba despre:

1. Elena Tabita Benea (clasa a X-a) – mențiune specială la Olimpiada Națională de Logică, Argumentare și Comunicare (1 – 4 aprilie, Baia Mare).

2. Robert Simoiu – medalie de bronz la Olimpiada Națională de Informatică (30 martie – 5 aprilie, Timișoara).

3. Iulia Arion – Premiul Special al Juriului pentru Originalitate la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română (31 martie – 3 aprilie, Constanța).

4. Ionuț George Linuț (clasa a X-a) – participant la Olimpiada Națională de Informatică (30 martie – 5 aprilie, Timișoara).

5. Adelina Maria Voiculeanu (clasa a X-a) – participantă la Olimpiada Națională de Limbi Romanice – Limba Franceză (2-6 aprilie, Focșani).

6. Mihai Jugaru (clasa a X-a) – participant la Olimpiada Națională de Matematică (1-5 aprilie, Brașov).

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=149278Publicat de pe 17 Apr 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...