|

FOTO: Colegiul Național „David Prodan” din Cugir şi-a premiat olimpicii din acest an

Săptămâna 1-7 aprilie a fost una „de foc” pentru elevii Colegiului Național „David Prodan”. Şase dintre aceștia au participat la diverse olimpiade naționale, iar trei s-au întors acasă cu medalii.

Colegiul a organizat o festivitate de premiere a elevilor cu rezultate la olimpiadele şcolare naţionale din 2013, în semn de recunoaştere a rezultatelor excelente ale tinerilor cugireni. Evenimentul a fost oficiat de către directoarea colegiului, profesoara Lilica Vanț.

Cei şase elevi participanţi la olimpiadele naţionale au primit diplome şi cărţi. Este vorba despre:

1. Elena Tabita Benea (clasa a X-a) – mențiune specială la Olimpiada Națională de Logică, Argumentare și Comunicare (1 – 4 aprilie, Baia Mare).

2. Robert Simoiu – medalie de bronz la Olimpiada Națională de Informatică (30 martie – 5 aprilie, Timișoara).

3. Iulia Arion – Premiul Special al Juriului pentru Originalitate la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română (31 martie – 3 aprilie, Constanța).

4. Ionuț George Linuț (clasa a X-a) – participant la Olimpiada Națională de Informatică (30 martie – 5 aprilie, Timișoara).

5. Adelina Maria Voiculeanu (clasa a X-a) – participantă la Olimpiada Națională de Limbi Romanice – Limba Franceză (2-6 aprilie, Focșani).

6. Mihai Jugaru (clasa a X-a) – participant la Olimpiada Națională de Matematică (1-5 aprilie, Brașov).

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=149278Publicat de pe 17 Apr 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...