|

FOTO: Casa de Cultură a fost plină de cugireni la conferinţa „Războiul împotriva familiei: înstrăinare, conflicte şi divorţ”

Luni, la Casa de Cultură din Cugir, biofizicianul Virgiliu Gheorghe a susţinut o conferinţă pe tema Războiul împotriva familiei: înstrăinare, conflicte şi divorţ„. Sala a fost plină de cugireni care au dorit să afle mai multe despre acest subiect. Virgiliu Gheorghe a vorbit despre rolul familiei în societate, dar și cât de mult s-a degradat acest concept de-a lungul anilor atât în România, cât și peste hotare. Subiectul a fost dezbătut timp de aproape 3 ore și asta pentru că publicul a dorit să îi pună biofizicianului și întrebări. La ieșirea din sala mare a Casei de Cultură, cugirenii au putut să achiziționeze un volum scris de Virgiliu Gheorghe, la prețuri modice.

Autorul este doctor în bioetică la universitatea din Tesalonic şi cercetează efectele tehnologiei media asupra societăţii contemporane. Cea mai mare parte din  viață și-a dedicat-o studiului, mai exact 35 de ani de școală. Volumele publicate s-au bucurat de succes în rândul cititorilor.

Evenimentul a fost organizat de Casa de Cultură a Oraşului Cugir şi ProLogos, în sala de spectacol a instituţiei. Biofizicianul Virgiliu Gheorghe este doctor în bioetică al Universităţii Aristotel din Tesalonic. Fiind preocupat de studierea efectelor pe care presiunea culturii şi tehnologiei media le exercită asupra omului contemporan, el face cunoscute riscurile pe care acestea le comportă pentru sănătatea mentală a oamenilor, pentru succesul şcolar şi profesional al tinerilor noii generaţii, pentru viaţa familiilor din societatea românească. În cărţile şi conferinţele sale, încearcă totodată să ofere soluţii practice la problemele constatate. Este autorul cărţilor „Revrăjirea lumii sau de ce nu mai vrem să ne desprindem de televizor”, „Ştiinta şi războiul sfârşitului lumii. Faţa nevăzută a televiziunii”, „Efectele televiziunii asupra minţii umane” şi „Pornografia, maladia secolului”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148835Publicat de pe 1 Apr 2013. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “FOTO: Casa de Cultură a fost plină de cugireni la conferinţa „Războiul împotriva familiei: înstrăinare, conflicte şi divorţ””

  1. […] 1 aprilie, ora 18.00: Conferința “Războiul împotriva familiei: înstrăinare, conflicte și divorț” – biofizicianul Virgiliu […]

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...