|

FOTO | „Cântec în doi”: Spectacol susținut de elevii Colegiului Național „David Prodan” la Casa de cultură Cugir

În Sala de Festivități din cadrul Casei de Cultură a orașului Cugir s-a desfăşurat, vineri, spectacolul artistic intitulat „Cântec în doi”  şi susținut de elevii Colegiului Național „David Prodan”. A fost pus în scenă sub forma unui montaj literar-artistic al operelor poeţilor Mihai Eminescu și Nichita Stănescu.

Elevii au recitat un colaj format din 29 de poezii de dragoste din operele ambiilor poeți. Și-au dat concursul pe scenă un număr de 20 de elevi din clasele IX-XII ale colegiului.

Cei prezenți au putut admira și o prezentare de modă a rochiilor câștigătoare de la Concursul „E Cool” 2013, la care echipa Colegiului  Național „David Prodan”Cugir a ocupat locul II.

Grupul de folk „Aprentis” din cadul unității de învățământ a susținut un recital de muzică folk în tema spectacolului.

Coordonatoarele spectacolului au fost profesoarele de la catedra de Limbă și Literaură Română, Ionela Cozmescu și Adriana Copăceanu.

Organizatorii evenimentului au fost Casa de Cultură a orașului Cugir împreună cu Colegiul Național „David  Prodan” Cugir.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=149100Publicat de pe 5 Apr 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...