|

FOTO: Campanie „Pompier pentru o zi” la Cugir. Elevii au aflat de la reprezentanţii ISU cum trebuie să se comporte în situaţii de urgenţă

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea”Alba Iulia în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Alba a organizat, miercuri, o acţiune în cadrul campaniei de informare preventivă intitulată „Pompier pentru o zi”.

Evenimentul desfăşurat la Casa de cultură a fost inclus în cadrul săptămânii „Să ştii mai multe, să fii mai bun” şi au participat elevii din şcolile şi liceele din zona Cugir.

Rodica Rogobete, din partea ISU Alba, le-a vorbit celor prezenți despre măsurile de prevenire specifice diferitelor tipuri de situații de urgență: incendii, inundații, cutremur și accident chimic.

Elevii au primit informaţii despre fiecare caz de situație de urgență în parte, cu sfaturi privind comportamentul care trebuie adoptat.

Au fost prezenți maior Rogobete Rodica și plutonier Ovidiu Mureșan de la ISU Alba şi Florin Arion, de la SVSU Cugir.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=149016Publicat de pe 3 Apr 2013. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...
  • onea liviu: Mircea augustin Trifan