|

FOTO: „Arată că îți pasă”, spectacol umanitar pentru cei nevoiași, pe scena Casei de Cultură din Cugir

IMG_5037Pe scena Casei de Cultură Cugir a avut loc, joi seara, spectacolul umanitar „Arată că îți pasă”. Scopul spectacolului a fost acela al strângerii de fonduri din donații în bani, iar cu banii strânși elevii vor realiza pachete cu alimente care vor ajunge la 20 de familii nevioașe din oraș.

În cele două urne amplasate în foaierul Casei de Cultură Cugir organizatorii au reușit să adune suma de 2.700 lei.

Organizatorul spectacolului a fost Consiliul Elevilor de la Colegiul Național „David Prodan” Cugir.

VEZI  și :  MESAJE de CRĂCIUN 2016. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de Mesaje de Crăciun. SMS pentru rude, colegi, șefi sau prieteni

La eveniment au fost prezenți în jur de 200 de persoane , printre care și primarul orașului Cugir Adrian Teban, Călin Furdui acesta având dublă calitate atât ca official – din postura de viceprimar al orașului cât și artist (coordonatorul grupului artistic „Aprentis”) și administratorul public al urbei, Marius Jibotean.

Au răspuns invitației organizatoriilor și au suținut moment artistice au fost: Adrian Dache (solist clape), Sonia Sideriaș (momente de dans și virtuozitate artistică), colinde și melodii dedicate Sărbătoriilor de Iarnă interpretate de către solistele Sonia Cebotari, Denisa Trif, Ioana Călariu și Andreea Crișan.

Spectatorii au fost delectați cu patru scenete de teatru, „Buclucașa literă F”, „Telefonista 13” , „Afișul ” și „Cura de slăbire” și dans sportiv susținut de către perechea Radu Stoian și Vesa Bianca de la Clubul de Dans Sportiv „ProDance 2007” Cugir pe ritmuri de cha-cha, tango și vals.

Nu au lipsit nici prezentăriile de modă susținute de către trupa „Fashion Time ” al Colegiului Național „David Prodan” Cugir. Cele cinci modele au prezentat o serie de rochii confecționate din materiale reciclabile, colecție care a câștigat anul trecut marele premiu al concursului de modă „ECOol” de la Alba Iulia.

Seara s-a încheiat cu colinde și muzică folk, melodii interpretate de către trupele locale „Aprentis” și „Amurg”.

Sorin Giruca

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=157215Publicat de pe 16 Dec 2016. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...