|

FOTO: Alegeri parlamentare 2016. Cum au votat politicienii la Cugir. Primarul Adrian Teban, în delegaţie în Malta

Şi politicienii din Cugir au fost prezenţi, duminică la vot. Aceştia au făcut publice mesajele cu care au venit la urne, pentru alegerile parlamentare 2016.

teban-votPrimarul Adrian Teban (PNL) se află în această perioadă într-o delegaţie la Malta, la un simpozion organizat pentru promovarea micilor afaceri. Astfel, edilul votează în străinătate, la Consulatul României din Malta.

“Votez cu dorinţa de a merge înainte, ghidaţi de valorile care stau la baza UE, astfel încât ţara noastră să fie un membru predictibil şi stabil în contextual provocărilor şi problemelor cu care se confruntă Europa.

România poate fi un actor în noua construcţie europeană, cu condiţia să nu ne întoarcem în trecut, ci să privim înainte, spre viitor”, a transmis primarul.

 

 

Emil Muntean 1Emil Muntean, candidat PNL la Camera Deputaţilor a votat, duminică dimineața, în jurul orei 10.30, la secția de votare nr. 144, în incinta Casei de Cultură Cugir.

Acesta a venit la urne alături de soție.

„Am votat astăzi pentru o Românie stabilă, puternică și prosperă. Am mai votat pentru un guvern eficient și profesionist”, a declarat Muntean.

 

IMG_4887Președintele PSD Cugir, Mircea Trifan, a votat duminică, în jurul orei 11.30, la secția de votare nr. 145, din incinta Grădiniței cu program normal nr. 2 Cugir. Acesta a venit împreună cu soția și fiica.

„Am votat astăzi cu speranța unei vieți mai bune pentru toți românii,copiii noștri care merită o viață mai bună în țara noastră.Am votat pentru ca părinții și bunicii noștri, cei care au clădit țara aceasta prin munca lor,să fie respectați și să aibă o bătrânețe liniștită”, a declarat Mircea Trifan.

IMG_4899Cornel Murg, candidat PSD Alba la funcția de senator în Parlamentul României , a votat la ora 12.30 la secția de votare nr. 142 din Cugir, în incinta Grădiniței cu program prelungit „Voinicel”. Acesta a venit împreună cu soția sa.

„Am votat în primul rând pentru un parlament puternic, care să aibă puterea pentru un guvern pe patru ani, care să majoreze salariile, să aducă tinerii plecați în străinătate înapoi acasă, care să dezvolte IMM-urile, să creeze noi locuri de muncă pe lângă cele existente și, nu în ultimul rând, să aibă de grijă de toate categoriile socio-profesionale ale țării”, a spus Murg.

Sorin Vasile si sotiaSorin Vasile, candidat PMP la funcția de senator în Parlamentul României, a votat duminică dimineața, în jurul orei 10.00, la secția de votare nr. 142, din incinta Grădiniței cu program prelungit „Voinicel”.

Acesta a venit însoțit de către soția sa.

„Am votat pentru un parlament care să lupte pentru interesele și drepturile tuturor cetățeniilor români.

Am mai votat pentru un viitor mai bun al copiilor noștri”, a declarat Vasile.

 

Sorin Giurca

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=157137Publicat de pe 11 Dec 2016. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...