|

FOTO: ALEGERI LOCALE la CUGIR 2016. Candidaţii la primărie au votat la secţiile din oraş. Declaraţiile politicienilor

teban vot 2016 1Duminică dimineaţa, au mers la vot şi candidaţii la funcţia de primar de la Cugir, alături de cei care au fost chemaţi la urne să-i voteze. Fiecare dintre ei au transmis mesaje despre gândurile cu care au venit la urne.

Primarul în funcţie, Adrian Teban, candidatul PNL, a votat la Şcoala Gimnazială nr. 3. A fost prezent la vot alături de soţie şi fiul cel mic.

„Am votat în primul rând cu gândul la tineri, la cei care reprezintă viitorul și ale căror aşteptări trebuie să se regăsească reprezentate la nivel local și judetean. Am votat pentru un oraș al faptelor, nu al vorbelor, un oraș cu o strategie de dezvoltare clară și concretă, pe măsura aşteptărilor oamenilor din Cugir. Sper ca vocea tinerei generaţii să se audă astăzi, într-un moment în care fiecare vot contează, în care fiecare poate decide pentru viitorul orașului”, a declarat Teban.

Mircea Trifan 8Președintele PSD Cugir, Mircea Trifan, candidat la Primăria Cugir a votat la secția de votare 145 din incinta Grădiniței cu program normal nr 2 Cugir, la ora 11.30. A venit împreună cu soţia şi fiica.

„Am votat pentru o schimbare în administrația locală și, cum am susținut în campania electorală pentru un primar, care să fie mai aproape de oameni, pentru că eu cred că de acest lucru au cugirenii nevoie. Un primar care să meargă mai mult pe jos, pe trotuar sau prin noroaie, care să ia mereu pulsul orașului și care să rezolve rapid și eficient problemele oamenilor.

Am votat pentru un oraș din care copiii noștri să nu mai plece în căutarea unei vieți mai bune, iar gândurile bune exprimate în votul meu sunt îndreptate spre ei”, a declarat Trifan.

Sorin Vasile 6Sorin Vasile, președintele organizației PMP Cugir, a votat la secția de votare 142 de la Grădinița cu program prelungit „Voinicel”, la ora 10.00, alături de soție și fiu.

La ieșirea de la urne, acesta a declarat că a votat pentru bunăstarea cetățeanului într-un oraș mai prosper și pentru o administrație transparentă care să fie în slujba cetățeanului și pentru viitorul generației tinere.

„Am votat pentru un oraș mai prosper cu o administrație modernă și transparentă, în care să fie oameni curați, onești, cinstiți, administrație care să vină în slujba și sprijinul cetățeanului. Nu în ultimul rând am votat pentru viitorul copiilor noștri”, a declarat Sorin Vasile.

Dubles 2Candidatul ALDE la Primăria orașului Cugir, Ion Cosmin Dubleş, s-a prezentat la urne, la secția de votare 140 din incinta Școlii Gimnaziale „Singidava” Cugir. Acesta a venit împreună cu soţia.

„Am votat de 26 de ani, nu am lipsit la niciun scrutin electoral. Am votat schimbarea, pentru o viață mai bună pentru toți cetățenii din Cugir, pentru o administrație transparentă și care să fie mai aproape de cetățenii orașului în care trăim”.

 

Situația prezenței  la urnele de vot la ora 13.00 era, la Cugir – 18,87 % și Vinerea 23,44%.

Potrivit Poliției orașului Cugir, nu au fost semnalate incidente electorale în orașul de la poalele Drăganei, dar nici în secțiile de votare.

Sorin GIURCĂ

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=156662Publicat de pe 5 Iun 2016. Publicat in ADMINISTRATIE, BREAKING NEWS, EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...