|

FOTO: 31 de cupluri premiate de primarul din Cugir, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

La „Nunta de Aur”, anul acesta au fost sărbătorite la Cugir 31 de cupluri, mult mai numeroase decât în anii precedenţi. Primarul Adrian Teban, însoţit de viceprimarul Horia Rotche şi directorul Casei de Cultură, Rodica Florea i-au felicitat pe invitaţi pentru exemplul de viaţă trăită în familie şi în armonie, dăruind fiecărei perechi de “nuntaşi” câte o diplomă de onoare, un buchet de trandafiri şi o modestă atenţie financiară.

Primarul Adrian Teban i-a felicitat pe vârstinicii din localitate care au participat la evenimentele organizate de către Primăria Cugir, Casa de Cultură, Serviciul Public de Asistenţă Socială şi Centrul Multifuncţional. Ca în fiecare an, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, primii aflaţi în atenţia conducerii administrative a localităţii au fost persoanele care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Au ţinut să fie alături de sărbătoriţi şi să-şi exprime urările de bine consilierul judeţean, Mihai Nicuşor şi consilierul local Emil Muntean. Conform tradiţiei, un sobor de preoţi au ţinut o slujbă de binecuvântare în Sala de Conferinţe a Casei de Cultură, unde a avut loc sărbătorirea „Nunţii de Aur”.

Începând cu ora 17.00, la Cantina Casei de Cultură, organizatorii au pregătit un program artistic la care au luat parte peste 300 de persoane. Programul a inclus totodată şi o masă festivă cu un meniu bogat şi un program muzical în interpretarea soliştilor Cristea Flavius şi  Alin Ignat, care s-au bucurat de un real succes în rândul participanţilor, precum şi a unor mici talente cugirene. Totodată, dansatorii Clubului de Dans Sportiv „ProDance 2007”, pregătiţi de Sergiu Prodan, au impresionat asistenţa cu graţia, eleganţa şi talentul lor.

Cuplurile de pensionari au socializat şi s-au simţit bine, atmosfera fiind una de reală sărbătoare, cu mult dans şi multă voie bună.

La eveniment au participat, ca în fiecare an, veteranii de război, invitaţi de onoare ai Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. Pentru ca participanţii să se simtă cât mai bine, organizatorii au asigurat transportul pentru locuitorii din zonele îndepărtate şi transportul dus-întors pentru veteranii de război.

La Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, alături de oficialităţile deja amintite, şi-au exprimat urările de bine consilierii locali Dan Cherecheş, Tatiana Petric, Ioan Ferchian, Rafael Popescu şi Claudiu Mărginean.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151374Publicat de pe 2 Oct 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...