|

Fotbaliștii de la CSO Cugir au început antrenamentele pentru campionate. Obiectivul lor pentru acest an este să ajungă în Liga a III-a

CSO Cugir a revenit din vacanță. De luni, 14 ianuarie, a sunat gongul reunirii pentru campioana de toamnă „de la poalele Drăganei”. Familia CSO s-a întâlnit și a discutat „planul de luptă” pentru returul acestui campionat. Pregătirile au început însă fără doi jucători de la echipa mare: portarul Andrei Cobliș, căruia i-a fost reziliat contractul și Liviu Goronea, care a decis să plece din țară.

Deși cei doi au fost nevoiți să părăsească echipa, alți cinci jucători au revenit. Este vorba de Dragoș Tudor, Daniel Haidinar, Răzvan Lespezean, Andrei Putinică si Paul Roșu. Băieților li s-a prezentat programul de pregătire până la începerea campionatului.

Astfel, după vizita medicala de marți, echipa se va reacomoda la efort în perioada 16 ianuarie – 26 ianuarie, apoi între 28 și 4 februarie va avea loc o pregătire centralizată, cel mai probabil pe plan local. Antrenamentele diversificate sunt programate între 4 şi 16 februarie, după care vor avea de trecut și de perioada precompetițională, care se va desfășura în perioada 18 februarie – 8 martie, unde se va pune accent pe organizarea jocului și pregătirea specifică. În această perioadă de pregătire vor avea loc pe lângă jocurile tip școală, 5-6 meciuri de pregătire în compania unor echipe care nu au fost stabilite încă.

Pentru echipa de juniori, au mai fost cooptați și alți coechipieri, printre care Mihai Radac, Constantin Duca și Paul Dancan, urmând ca și alți jucători să fie monitorizați și cooptați pentru pregătirea cu echipa mare.

Antrenorul echipei CSO CUGIR, Alexandru Kilin spune că a pășit în noul an cu mai mult optimism și își doresc să realizeze mult mai mult decât anul trecut. Obiectivul în acest an este promovarea în Liga a III-a.

„Am pornit la drum și pregătim noul sezon cu optimism, însă rămânem cu picioarele pe pământ și suntem realiști, mai sunt în joc 42 de puncte și încă nu suntem campioni. Vom aborda cu mare atenție și seriozitate pregătirea și mai apoi întregul retur. Avem 15 adversari pe care îi respectăm și nu se pune problema să îi desconsiderăm, astfel că vom aborda fiecare meci cu seriozitate maximă. Mingea e rotundă, la fotbal se poate întâmpla orice, iar programul pe care îl avem în primele etape nu ne este favorabil cu două deplasări, la Daia și Performanța, prima etapă în care stăm și, abia în etapa a patra, primul meci pe teren propriu. Obiectivul este același: promovarea în Liga a III-a, dar ne dorim să creștem calitatea jocului, să avem un joc plăcut și să reușim mai mult decât în retur. Dorim să convingem prin jocul și atitudinea noastră, că merităm să ajungem în Liga a III-a și dorim să le oferim un spectacol fotbalistic frumos cugirenilor și microbiștilor care vor veni să ne vadă meciurile”, a declarat antrenorul echipei CSO CUGIR, Alexandru Kilin.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147806Publicat de pe 15 Ian 2013. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...