|

Femeie din Republica Moldova, căsătorită cu un cetăţean român, depistată cu şedere ilegală în Cugir. A fost amendată cu 800 lei

O femeie în vârstă de 41 de ani din Republica Moldova a fost depistată de poliţiştii de la Imigrări în urma unui control efectuat la Cugir, cu 198 de zile de şedere ilegală pe teritoriul României. A fost amendată cu suma de 800 de lei şi i s-a pus în vedere să-şi reglementeze situaţia, având în vedere că este căsătorită cu un cetăţean român.

Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Alba a efectuat, marţi, un control pe linia combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, în oraşul Cugir, judeţul Alba.

Cu această ocazie, a fost depistată R.S., în vârstă de 41 ani, din Republica Moldova, care a avut reglementat dreptul de şedere temporară, în scop de reîntregire a familiei. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că străina nu a întreprins demersurile necesare în vederea prelungirii dreptului de şedere, totalizând un număr de 198 zile de şedere ilegală pe teritoriul României.

Femeia a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în cuantum de 800 lei, conform OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare şi a fost îndrumată să se prezinte la sediul Serviciului pentru Imigrări al Judeţului Alba în vederea reglementării dreptului de şedere.

Nu s-a luat măsura îndepărtării de pe teritoriul României, întrucât străina este căsătorită cu un cetăţean român.

Foto: arhivă

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150935Publicat de pe 28 Aug 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Femeie din Republica Moldova, căsătorită cu un cetăţean român, depistată cu şedere ilegală în Cugir. A fost amendată cu 800 lei”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...