|

Fabrica de arme Cugir a semnat un nou contract cu SUA: 300 de persoane ar putea fi angajate la Romarm pe perioadă determinată

Fabrica de Arme Cugir a semnat un nou contract cu Statele Unite ale Americii. Acesta permite angajarea a 300 de persoane pe perioadă determinată, iar numărul persoanelor ar putea crește, fiind vorba despre o valoare a comenzilor ce depășește producția.

Anunțul, făcut miercuri de ministrul Varujan Vosganian, a fost transmis de către vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman:

“Ministrul liberal al Economiei, Varujan Vosganian, a anunţat aprobarea Memorandumului referitor la posibilitatea angajării pe perioadă determinată a 300 de noi muncitori la Fabrica de Arme din Cugir, ca urmare a semnării unui contract până în 2016 cu partenerul tradiţional american al uzinei.

După semnarea contractului dintre Romarm şi partenerul american, la Cugir se vor produce arme de tir şi vânătoare.

<Bătrânul> AKM, foc automat urmează să fie transformat în armă pentru piaţa civilă şi sportivă, foc cu foc. Prin contract, partenerul american, cel care are comenzi la Fabrica de Arme de 15 ani, urmează să achiziţioneze întreaga producţie. La fel de important este că, în urma acestui contract, care poate fi prelungit şi după 2016, valoarea de producţie depăşeşte lunar 1 milion de dolari. Angajările la fabrică au început şi vor continua. Contractul nu aduce doar locuri de muncă, ci şi beneficii financiare importante pentru fabrică, în ceea ce priveşte profitul.

Pentru semnarea acestui contract, Direcţia comercială din Romarm poartă negocieri cu partenerul american de mai multe luni. Ca urmare a insistenţei ministrului Varujan Vosganian, el a primit şi girul Ministerului de Finanţe în problema angajărilor, iar Cugirul beneficiază de o noua şansă în privinţa locurilor de muncă”.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150239Publicat de pe 6 Iun 2013. Publicat in ECONOMIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Fabrica de arme Cugir a semnat un nou contract cu SUA: 300 de persoane ar putea fi angajate la Romarm pe perioadă determinată”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...